Roger Federer, învins în optimi de noul puști-minune al circuitului! Cilic e OUT și el. „Masha”, pe ‘fărASHleigh’: Barty, victorie EPICĂ‚ la Șarapova. Kerber, KO în 56 minute. Kvitova, zid în fața Anisimovei. Ziua a 7-a de Australian Open, în 6 repere

Roger Federer, învins în optimi de noul puști-minune al circuitului! Cilic e OUT și el.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Ziua a 7-a la Australian Open 2019 a dat verdictul: vor fi încoronați doi noi campioni la finalul săptămânii viitoare. Roger Federer predă coroana, după ce a fost învins de un jucător ce promite să aducă un aer fresh în tenisul anilor viitori. Stefanos Tsitsipas este omul-momentului la Melbourne, aducându-i lui Patrick Mouratoglou satisfacția de a avea un prim sportiv în sferturile Openului Vesel. Duminică s-au conturat primele două sferturi pe tabloul masculin, fără ambii finaliști de anul trecut.

ProSport vă prezintă, pe scurt, cele mai importante repere ale acțiunii, pentru a fi siguri că nu vă scapă niciun moment important sau inedit.

1. Deținătorul trofeului e OUT! Probleme ale ‘muritorilor’ în primul game al unui meci de savurat ca un vin bun, între artiștii Federer și Tsitsipas: „Cred că ai conștiința încărcată pentru că i-ai dat tipului două avertismente!”

  • Roger Federer a fost învins, după 17 partide la Melbourne. Stefanos Tsitsipas a reușit victoria carierei, la 20 de ani, în optimile Australian Open 2019, 6-7(11), 7-6(3), 7-5, 7-6(5), după 3 ore și 45 de minute. „A fost important să trăiesc în prezent, să fiu concentrat. Nu am văzut în viața mea o tribună atât de gălăgioasă. Îl știu pe Roger de la șase ani. Visam la asta. Am intrat în meci cu încredere, convins că pot spă câștig. Am visat să joc pe un astfel de teren, cu astfel de fani. Vă mulțumesc, ceea ce ați făcut astăzi pentru mine și pentru Roger a fost incredibil. Cei mai mulți jucători stau pe linia de fund a terenului, îmi place să vin la fileu, asta ține jocul în viață!„, a declarat Stefanos Tsitsipas la finele unei victorii antologice.
  • Stefanos Tsitsipas a reușit să termine partida fără să își piardă serviciul, cu 12 mingi de break din 12 apărate în fața jucătorului cu 20 de titluri de Mare Șlem în palmares. grecul în vârstă de 20 de ani a terminat meciul cu un raport excelent de reușită în atac, cu 62 de lovituri câștigătoare și doar 36 de greșeli neforțate (61-55 Federer). Jucătorul care se pregătește la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou a atacat la fileu de 68 de ori, reușind să îi câștige punctul lui Federer de 48 de ori (71% – cu doar 5% sub Federer, care a finalizat cu succes la plasă 50 din 65 de puncte).
  • Forehandul a fost o rană deschisă pentru Federer: elvețianul a greșit fără a fi sub presiune de 41 de ori, reușind winner-ul doar de 26 de ori.

Britanicul James Keothavong a devenit erou încă din primele minute ale optimii de finală dintre Roger Federer și Stefanos Tsitsipas. Arbitrul de scaun i-a acordat două avertismente jucătorului grec pentru depășirea celor 25 de secunde alocate serviciului, pe shot-clock, ceea ce a însemnat că puștiul în vârstă de 20 de ani a pierdut la momentul respectiv primul serviciu, fiind nevoit să reia jocul direct cu serviciul secund (în consecință, Stefanos a comis dublă greșeală). La egalitate, Tsitsipas a cerut o reluare oficială, după ce de la linie se strigase OUT. Sistemul Hawk Eye i-a dat dreptate lui Tsitsipas, iar de această dată, cel supărat a fost Federer: deținătorul trofeului a contestat decizia arbitrului de a-i acorda automat punctul lui Tsitsipas, considerând că s-ar fi impus rejucarea punctului. „A fost decizie târzie. Cred că ai conștiința încărcată că i-ai dat tipului două avertismente, asta cred!„, i-a transmis Federer lui Keothavong, vizibil inflamat.

Puțin a făcut diferența între cei doi jucători, într-o înfruntare rar văzută în tenisul zilelor noastre, între doi artiști ce desenează pe teren cu arcuiri armonioase, etalând un rar un rever clasic, lăsând impresia de mișcare fluidă și continuă. Într-un prim set în care singurele mingi de break au apărut în primul game, a fost nevoie de 24 de puncte în tiebreak pentru a stabili învingătorul. A fost nevoie ca Federer să rateze mai mult, per total (15-9 raportul greșelilor neforțate), pentru ca balanța să fie atât de echilibrată: grecul a câștigat un punct în plus (48-47), însă la capitolul winners și în tiebreak a ieșit pe plus elvețianul, 16-15 și, respectiv, 13-11. În egală măsură, și verdictul la categoria „cea mai frumoasă lovitură” a fost greu de dat în acest duel cu multe avansări la fileu, execuții de finețe și schimbări de direcție iuți.

Tânărul Tsitsipas a răzbit în al doilea set, după o porție și mai generoasă de tenis. Fiind condamnat la o cursă constantă de recuperare pe tabelă, din cauza ordinii la serviciu, grecul crescut la Academia Patrick Mouratouglou a dat examen, de la 2-3, în fiecare game pe lansare: de 16, 18 și 14 puncte a avut nevoie Stefanos pentru a avansa spre un nou tiebreak, salvând patru mingi de break, plus alte patru de break și set pentru Roger. A schimbat pantoful stâng, după ce șiretul a cedat, la 5-5, a alergat, a inventat soluții.

În tiebreak, Stefanos a pornit cu 3-0, apoi după ce a fost dus la 3-3, a prins din nou aripi, impunându-se cu 7-3. Tsitsipas a câștigat tot cu un punct mai mult decât Federer (50-49) la total, dar de această dată a produs și mai mulți winners (24-18), raportul greșelilor neprovocate fiind de (13-14). 

Stefanos Tsitsipas a reușit primul break în partidă, câștigând, odată cu el, setul secund, cu 7-5. Elvețianul a irosit toate cele 12 mingi de break avute, dintre care două în manșa a patra.

Stefanos Tsitsipas a câștigat tiebreak-ul setului patru, întrerupând cursa lui Federer spre trofeul cu numărul 100 al carierei.

2. KO în 56 de minute pentru Kerber. Halep scapă de o rivală importantă în lupta pentru #1, iar clasamentul WTA se modifică

Danielle Collins (25 ani, 35 WTA) a produs cea mai mare surpriză de până acum pe tabloul feminin, eliminând-o, duminică, în optimi, pe Angelique Kerber, a doua favorită la trofeu. Jucătoarea din Statele Unite a făcut meciul perfect, lovind câștigător de 29 de ori pentru a trece de Kerber, scor 6-0, 6-2, în 56 de minute. „Cred că a fost cea mai bună evoluție pe care am văzut-o la Australian Open. Nu a ratat nimic, i-au intrat toate loviturile„, a comentat la microfonul Eurosport reprezentanta Germaniei, eliminată la două zile după ce a împlinit 31 de ani.

La startul optimilor, Kerber era singura jucătoare care nu își pierduse serviciul în primele trei runde la Australian Open 2019, însă Collins a reușit nu mai puțin de șase break-uri, având o rată de conversie impresionantă – 6 din 7. Kerber a punctat pe tabelă cu un singur game de serviciu și cu un break. Performanța este cu atât mai mare pentru Collins, cu cât ea a debutat pe tabloul la AO 2019 fără vreo victorie în carieră pe tabloul principal în turneele de Mare Șlem.

Semifinalistă în 2018 la Openul Australian, Kerber va pierde cel puțin trei poziții ca urmare a eliminării în faza optimilor la Australian Open 2019. Kerber a ratat șansa de a reveni pe prima poziție și, mai mult, a fost deja depășită în clasamentul în timp real de Petra Kvitova, Sloane Stephens și Naomi Osaka. La actualizarea clasamentului de luni, 28 ianuarie, Kerber, acum pe locul 2 WTA, nu va fi mai sus de poziția a 5-a, însă ar putea coborî și mai mult, dacă Elina Svitolina și Karolina Pliskova mai obțin cel puțin încă două victorii. Totodată, Collins și-a asigurat debutul în Top 30 – pe poziția 27, pentru moment. Cinci jucătoare o mai pot depăși în aceste condiții pe Simona Halep în clasamentul mondial: Kvitova, Stephens, Osaka, Svitolina, Pliskova.

CITEȘTE ȘI: Rafael Nadal a trecut zbârnâind de Tomas Berdych: s-a calificat pentru a 11-a oară în ‘sferturi’ la Australian Open. Adversar inedit pentru un loc în semifinale

3. Șarapova pe fărASHleigh. Rusoaica părăsește Australian Open 2019, după ce a scos-o pe Wozniacki, iar Australia e în delir

  • Ashleigh Barty ține în viață speranțele gazdelor după o super-partidă reușită în fața Mariei Șarapova. La 22 de ani, sportiva de doar 1,66 m s-a calificat în premieră în sferturile tabloului de simplu la un turneu de Mare Șlem, chiar în fața propriilor suporteri, după ce a învins-o pe campioana din 2008, scor 4-6, 6-1, 6-4, după 2 ore și 22 de minute de tenis intens, spectaculos și cu multe răsturnări de scor.

La mai puțin de 24 de ore după ce își anunța retragerea din proba de dublu la Australian Open (n.r – pereche cu Victoria Azarenka), din cauza unei accidentări abdominale, Ashleigh Barty a risipit rapid temerile fanilor, începând apăsat, cu joc agresiv derby-ul zilei pe tabloul feminin, contra Mariei Șarapova. Servind prima, reprezentanta gazdelor a reușit ca, în primele trei game-uri, să dea peste cap chiar și cea mai optimistă predicție, punând în statistică un incredibil 7-0 la capitolul lovituri câștigătoare în fața Mashei. Variind excelent, finalizând în contre-pied și apelând la scurtă pentru a rupe ritmul campioanei din 2008, Barty a avut un plus clar în start de meci, chiar dacă asta nu s-a văzut și la capitolul mingi de break, în ciuda faptului că Șarapova a repetat de mai multe ori aruncarea mingii la servicii, deranjată de soarele pârjolitor de deasupra Centralului.

Game-ul șapte i-a adus rusoaicei o primă minge de break, însă Barty a jucat tactic perfect, mizând pe slice, până când rusoaica a cedat. Cu un pic de ajutor din partea fileului, favorita 15 a închis game-ul în favoarea sa, pentru ca apoi să pună presiune la retur, în game-ul imediat următor. O accelerare teribilă cu dreapta i-a adus australiencei prima minge de break, însă Șarapova nu a clipit la serviciu și a anulat prompt șansa numărului 15 mondial, repetând întocmai scenariul, cu o servă la teu, pe a doua minge de break a lui Barty. Trecând cu bine de un game de 9 minute pe lansare, Șarapova s-a mobilizat imediat, forțând la 4-4 obținerea break-ului decisiv.

Barty a început cu stângul jocul nouă și a fost mereu în urmă pe tabelă: la 15-15, a găsit un unghi incredibil cu forehandul în diagonală, însă defensiva Șarapovei a fost stelară, aducând-o în avantaj pe rusoaică. Un rever ratat milimetric de australiancă i-a deschis ușa favoritei 30, oferindu-i două mingi de break consecutive. Campioana US Open 2018 la dublu, alături de Coco Vandeweghe, a mizat pe atac la fileu și chiar dacă nu a închis din prima, fiind nevoită să revină pe linia de fund a terenului și apoi să pornească din nou spre plasă, tactica s-a dovedit câștigătoare. Șarapova nu a putut converti nici a doua oară, însă Ashleigh s-a precipitat, a comis dublă greșeală la egalitate și apoi, încercând să apere mingea de break cu un un-doi iute, ultima ‘Aussie’ rămasă în cursă la simplu a ratat atacul cu reverul, cedând break-ul și oferindu-i Șarapovei șansa se a servi pentru câștigarea primului set, la 45 de minute de la startul partidei. Maria a pus punct manșei cu as și hold la zero, fiind mult mai eficientă în punctele jucate cu serviciul doi față de adversara sa (75%, față de 42% puncte câștigate, la frecvențe similare ale primului serviciu), Barty având ce să își reproșeze după ce a avut mai multe execuții decisive decât Șarapova (9-5), însă fiind mult prea darnică în ceea ce privește greșelile neforțate (22-13).

Replica lui Barty nu s-a lăsat prea mult așteptată: după o mini-oportunitate întrezărită de Șarapova în game-ul trei al setului secund, rusoaica s-a trezit în corzi pe lansare, servind două duble greșeli și ratând de două ori ținta cu reverul, neforțat, oferindu-i pe tavă break-ul australiencei, pentru 3-1. Barty a pus pe tabelă al treilea game consecutiv, pentru 4-1, apoi a plusat cu un al doilea break, la zero, în timp ce statistica Mariei se umplea cu a 3-a dublă greșeală și a 15-a greșeală neforțată, rusoaica nemaireușind să ridice mingea după o succesiune de lovituri tăiate de Barty cu reverul (per total, statistica oferită de Eurosport a arătat că Barty a lovit aproximativ 3 din 4 mingi pe rever cu efect slice și doar 1 din 4 cu topspin). Barty a câștigat setul doi, 6-1, în 32 de minute.

Vizita prelungită la vestiare luată de Șarapova a deranjat-o pe Barty, nevoită să facă mișcări de încălzire în timp ce arunca priviri tăioase spre colțul din care trebuia să se ivească rusoaica. Însă nu și în ceea ce a însemnat continuarea forcing-ului: australianca a câștigat cu winner primul punct, a contabilizat apoi două duble greșeli ale Mashei și a făcut break, pentru 1-0, provocând cu reverul tăiat o eroare în fileu a Șarapovei, într-un punct început de aceasta temător, cu serviciul doi, după cinci serve ratate la rând. Barty a confirmat rapid, rezolvând la 30-30 game-ul pe lansare cu as și serviciu nereturnabil, pentru 2-0 și un al 7-lea game consecutiv contra deținătoarei a 5 titluri de Mare Șlem. Cu 21 de minute trecute de cronometrul oficial în dreptul setului trei, Barty schimba terenul la 3-0, cu un dublu break în buzunar, după două mingi de game irosite de Șarapova, apoi își majora avantajul, 4-0, cu o tură la zero pe serviciu.

Momentul de răscruce pentru Șarapova: După două mingi de break salvate, la egalitate pe lansare, Șarapova a primit avertisment pentru depășirea timpului alocat serviciului, în uralele publicului. Rusoaica s-a hrănit parcă din adversitate, a răspuns cu as și a întrerupt seria de nouă game-uri consecutive avută de Ashleigh Barty, refuzându-i desprinderea la 5-0, într-un set decisiv în care rusoaica adunase deja 16 greșeli neforțate. Acesta avea să fie mai mult decât un game de onoare pentru Șarapova: rusoaica a recuperat imediat un break, profitând de brusca nesiguranță apărută în jocul australiencei. Eleva lui Thomas Högstedt părea că se îndreaptă în viteză spre un al treilea game câștigat, producând tenis sclipitor pentru 30-0 pe lansare: a adus-o pe Barty la fileu cu o scurtă, apoi a lobat excelent – mingea sa căzând înșelător pe tușă, lucru neanticipat de ‘Aussie party crasher‘. Barty a provocat-o însă, la împlinirea a două ore de joc, implicând-o în raliuri aprige, având în două rânduri minge de break și 5-2. Highlight-ul game-ului a fost raliul de 21 de lovituri, dominat de Barty, dar cedat pentru câțiva centimetri, după o ratare cu reverul în diagonală.

Șarapova a scăpat pe lansare, a strâns scorul și a avut și două mingi legate de 4-4, însă de această dată, Barty a câștigat raliul lung, apoi s-a apropiat la un game de sferturi cu două servicii uriașe. Cu execuții curajoase, Șarapova a supraviețuit pe lansare, impunându-se la 30. Game-ul în care Barty a servit pentru victorie a fost nebun de tot! Șarapova a pus tot ce a avut în trasoare de forehand, furioase și distrugătoare, însă serviciile lui Barty au fost, în final, prea bune: cu trei servicii letale, Ashleigh s-a desprins la 40-15, Șarapova a anulat prima minge de meci cu winner uriaș de pe forehand, apoi Barty a comis dublă greșeală, pe a doua. Trei servicii ale australiencei au fost contestate și verificate de Ochiul de Șoim în acest game, iar meciul s-a încheiat doar în momentul în care jucătoarea cu cei mai mulți ași reușiți în primele trei tururi a trimis un al 6-lea as pe lângă Șarapova.

28 – 17 a fost raportul final la lovituri câștigătoare, favorabil lui Ashleigh Barty, în duelul din optimi cu Șarapova

51 greșeli neforțate a comis Șarapova, cu 6 mai multe decât Barty

9 game-uri a câștigat consecutiv Barty, de la 1-1 în setul secund, la 4-0 în decisiv. Barty a avut și două mingi de 5-0 în setul 3, însă Șarapova a revenit și a avut, la rândul ei, două mingi de 4-4 în manșa a treia

43 de servicii a returnat Barty, din 57. Șarapova nu a pus mingea în teren decât de 30 de ori la cele 53 de servicii ale australiencei

4. Kvitova, fără zgârieturi după duelul cu Amanda Anisimova: prima sfertfinalistă la Australian Open 2019

  • Petra Kvitova a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a spulbera visul frumos al adolescentei Amanda Anisimova (17 ani, 87 WTA), duminică, în meciul inaugural de pe Rod Laver Arena. Agresiva stângace a fost prima sportivă calificată în sferturile Australian Open 2019, revenind în această fază a unui turneu de Mare Șlem pentru prima dată după US Open 2017 și înapoi pe tabloul de 8 la Melbourne după o absență de șapte ani (2012).

Pusă în gardă de jocul extrem de lejer și eficient al tinerei Anisimova în primele trei partide, încheiate de ruso-americancă fără set pierdut, dar și de corecția pe care o încasase în plin în urmă cu un an, la Indian Wells, Kvitova a pornit cu accelerația la podea, jucând îngrijit cu prima minge (procentaj de peste 80% de-a lungul întregii prime manșe). De partea cealaltă, Amanda a fost timorată de la primul schimb de mingi cu dubla campioană de la Wimbledon, lăsând impresia că frenezia creată în jurul său a ajuns-o din urmă, făcând-o conștientă de miză și de potențial: acest lucru s-a văzut cel mai clar la procentajul primului serviciu (50% în setul 1), dar și prin faptul că a declanșat atacul cu dreapta neconvingător și necontrolat în primele trei puncte ale meciului, greșind neforțat de tot atâtea ori, ușurându-i misiunea experimentatei sale adversare. Kvitova a taxat-o imediat, a pus primul break pe tabelă în game-ul secund, apoi un al doilea break în game-ul opt, încheind manșa inaugurală în doar 32 de minute. În tot acest timp, Anisimova a reușit, totuși, să țină pasul cu numărul șase mondial în privința loviturilor câștigătoare, fiind egala cehoaicei în materie de winners în raliu, 7-7, Petra punctând însă per total cu o unitate în plus, grație unui serviciu as. Altfel au stat lucrurile la greșelile neforțate, acolo unde Kvitova a fost mult mai stăpână, cu doar 6 erori, față de 11 ale jucătoarei care are asigurat la finalul turneului un salt de 26 de poziții, până pe locul 61 WTA.

Menținând profilul stelar la serviciu și în setul doi, cu 11 din 12 puncte câștigate în spatele primei mingi și doar 2 puncte începute cu al doilea, Kvitova a sprintat pe tabelă de îndată ce a lansat prima dată în manșa secundă. După un hold confortabil al Anisimovei, reprezentanta Cehiei, bună prietenă cu Simona Halep, a câștigat șase game-uri la rând, până la linia de finiș, punând în statistică un zdrobitor raport de 10-1 în dreptul rubricii winners. Amanda Anisimova nu și-a putut ascunde dezamăgirea, gesturile sale de frustrare și sentimentul de descumpănire fiind evidente.

86% prime servicii în teren pentru Petra Kvitova în partida cu Amanda Anisimova

10 victorii în 2019, dintre care 9 consecutive pentru campioana de la Sydney

6-3, 6-2, 6-1, 6-3, 6-1, 6-4, 6-2, 6-1 – secvența seturilor jucate de Petra Kvitova la Australian Open 2019

5. Frances Tiafoe e major: legal și pe terenul de tenis!

Americanul Frances Tiafoe a obținut victoria carierei, duminică, în ziua în care a devenit major cu acte în regulă în Statele Unite, la aniversarea de 21 de ani. Fiul unor imigranți din Sierra Leone, Tiafoe a semnat victoria carierei, învingându-l pe bulgarul Grigor Dimitrov, 7-5, 7-6(6), 6-7(1), 7-5 la finalul unei bătălii de 3 ore și 39 de minute, pentru o primă prezență a carierei într-un sfert de finală în turneele de Mare Șlem.

Un mare fan al baschetului, Tiafoe a sărbătorit în stilul în care și-a obișnuit deja fanii, ca LeBron James, însă, așa cum puncta John McEnroe în studioul Eurosport, a făcut-o mai reținut, de frică să nu fie doborât de crampe. Americanul a primit îngrijiri medicale în partea a doua a meciului. La interviul de pe teren nu și-a putut stăpâni lacrimile. „Înseamnă enorm! Acum 10 ani le-am spus părinților mei că voi fi jucător profesionist și o să îmi schimb viața, că o le schimb viața. Nu-mi vine să cred, acum, la 20, la 21 de ani sunt într-un sfert de finală la un Slam!

Deși a câștigat meciul în patru seturi, Tiafoe a încheiat partida cu mai puține puncte adjudecate decât Dimitrov – 166 față de 171.

6. Bautista spune „bau” din primul sfert în Grand Slam-uri al carierei

Marin Cilic, finalistul ediției 2018 a Openului Australian a părăsit întrecerea în optimi. La startul cu numărul 25 în turneele de Mare Șlem, Roberto a avansat în premieră în sferturi, cu o a treia victorie impresionantă în cinci seturi. Victorios în fața lui Murray și a lui Bedene, Bautista-Agut a revenit, după un meci de trei seturi cu Khachanov, la regula meciurilor-maraton, închizând cu 6-7(6), 6-3, 6-2, 4-6, 6-4, cu 2 minute înainte de împlinirea a patru ore de joc.

Tenisul economicos și determinarea exemplară l-au trecut linia de finiș pe Bautista-Agut, care a încheiat pe plus (44 winners / 38 unforced errors), față de croat (65 winners / 73 unforced errors)

Primele sferturi, la masculin: (n.r. – # poziția pe lista capilor de serie)

  • Stefanos Tsitsipas (#14) – Roberto Bautista-Agut (#22)
  • Rafael Nadal (#2) – Frances Tiafoe

Primele sferturi, la feminin:

  • Petra Kvitova (#8) – Ashleigh Barty (#15)
  • Danielle Collins – Sloane Stephens (#5) / Anastasia Pavlyuchenkova
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup