Rămâne cum s-a stabilit! Gyor - Oltchim se joacă pe 11 aprilie

22 mar 2013 1397 afişări Comentează şi tu Handbal
Rămâne cum s-a stabilit!  Gyor - Oltchim se joacă pe 11 aprilie

EHF a menţinut data de 11 aprilie pentru returul semifinalei de Liga Campionilor Gyor - Oltchim, în ciuda demersurilor făcute de clubul vâlcean pentru a fi schimbată

EHF a ţinut să ofere şansa a peste 10.000 de spectatori să asiste la cele două manşe

Bătălia dintre Oltchim şi Gyor pe stabilirea datelor de desfăşurare a celor două manşe s-a încheiat. EHF a bătut în cuie programul semifinalei în care se vor înfrunta campioanele României şi Ungariei: 6 aprilie - meciul tur, Bucureşti; 11 aprilie - retur, Veszprem. În ambele locaţii vor veni peste 5.000 de spectatori, acesta fiind şi motivul pentru care forul european a respins demersul formaţiei din Vâlcea de a schimba data jocului retur.

„Pentru promovarea handbalului feminin şi pentru a oferi posibilitatea unui număr mare de spectatori să participe la un eveniment aşa de important ca semifinala Ligii Campionilor, am fost de acord ca echipa Gyor să mute jocul din sala proprie (capacitate de 1.800 de locuri) în sala de la Veszprem (peste 5.000 locuri). Din păcate, aceasta nu este liberă decât în 11 aprilie şi iată astfel motivul pentru care am fost de acord, împreună cu televiziunea, ca jocul să se desfăşoare la acea dată“, a fost răspunsul EHF pentru Oltchim la protestul pe care l-au trimis cu o zi mai devreme.

Forul de la Viena a făcut referire şi la deplasarea suporterilor români la Veszprem: „îi rugăm să înţeleagă faptul că în toate sporturile se fac astfel de sacrificii. Este suficient să ne gândim la jocurile din Liga Campionilor şi Liga Europa la fotbal, Liga Campionilor la baschet şi volei, care sunt planificate în cursul săptămânii“.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.