"Nimeni nu merită un aşa destin! Pe Marian nu l-a luat Dumnezeu, ci nişte nemernici, ce trebuie să plătească!"

11 feb 2009 14 afişări Comentează şi tu Handbal
"Nimeni nu merită un aşa destin! Pe Marian nu l-a luat Dumnezeu, ci nişte nemernici, ce trebuie să plătească!" "Nimeni nu merită un aşa destin! Pe Marian nu l-a luat Dumnezeu, ci nişte nemernici, care trebuie să plătească!"

Mariana Bitang este în stare de şoc. Consilierul prezidenţial al preşedintelui Băsescu a adus azi un ultim omagiu lui Marian Cozma. Fosta mare antrenoare deplânge soarta fostului handbalist, dar şi a părinţilor, pe care i-a văzut sfâşiaţi de durere.

"E o mare dramă, o tristeţe. O fi un destin, dar oare cine merită acest destin? Oricum, noi toţi trebuie să încercăm să rezolvăm aceste lucruri pentru că astfel de drame să nu se mai petreacă. Asta stă în puterea noastră, a tuturor. Nu poţi să consolezi, nu mai există cuvinte pentru nişte părinţi atât de amărâţi, cand îşi pierd un copil în floarea vârstei. Pe el oricum nimic nu-l mai aduce inapoi. Orice mamă trebuie să suporte aşa ceva devine una absolut disperată şi distrusă”, a declarat Mariana Bitang.

Cea mai medaliată antrenoare a României este revoltată de modul în care a sfârşit Păsărilă şi speră ca acesta să fie răzbunat odată cu prinderea celor responzabili pentru oribila crimă: "Când auzi povestea reală, şi nu cea din presă, a evenimentelor, când îţi dai seama că a fost pur şi simplu măcelărit şi bătut crunt, parcă mai multă revoltă se adună în tine faţă de făptaşi. A murit. Poate că toţi suntem datori cu o moarte, dar nu chiar în halul asta. Atunci când Dumnezeu decide să ne ia, ne ia. Dar pe Marian nu l-a luat Dumnezeu, l-au luat nişte nemernici si nemernicii ăia trebuie să plateasca pentru asta"

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.