EMOŢIONANT! "Tatăl lui Marian mi-a spus că acum eu sunt fiul lui! Continuu să lupt"

11 feb 2009 34 afişări Comentează şi tu Handbal
EMOŢIONANT! "Tatăl lui Marian mi-a spus că acum eu sunt fiul lui! Continuu să lupt" EMOŢIONANT! "Tatăl lui Marian mi-a spus că acum eu sunt fiul lui!"

Zarko Sesum, handbalistul lui Veszprem care a încercat să-i ia apărarea lui Cozma în conflictul cu grupul de rromi şi care a fost rănit grav de aceştia, susţine că legătura creată între el şi tatăl lui Păsărilă este indestructibilă.

Eroul sârb dezvăluie că Petre Cozma îl vede acum ca pe propriul fiu şi spune că acesta l-a rugat să-şi aducă aminte întotdeauna de handbalistul român, când va cuceri un trofeu.

"Cozma a fost un mare om. Tatăl lui Marian m-a îmbrăţişat şi mi-a spus că acum mă vede ca pe propriul lui fiu. Mi-a mai spus să continuu să lupt pentru medalii şi trofee, iar de fiecare dată când câştig să îmi aduc aminte de Marian. El a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, iar când tatăl său mi-a cerut tricoul, i l-am dat cu plăcere", a declarat Zarko Sesum pentru cotidianul Blic.


Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.