Izbaşa, la show-ul Nadiei

16 feb 2009 195 afişări Comentează şi tu Gimnastica
Izbaşa, la show-ul Nadiei Izbaşa, la show-ul Nadiei

Campiona olimpică la sol Sandra Izbaşa şi colega ei de lot, Dana Druncea pleacă astăzi în Statele Unite pentru a participa la întrecerea “Nadia Comăneci International Competition”. Organizat de Nadia, concursul va avea loc pe 20 februarie, la Oklahoma şi va reuni la start peste 600 de gimnaste din America şi alte 25 de sportive din toată lumea. „Este o întrecere pe cluburi şi fetele de la lot au obligaţii şi faţă de cluburile unde s-au fomat şi care le susţin în continuare. Competiţia din America va fi pentru noi una de verificare a ceea ce s-a repetat şi învăţat până acum, pe noul cod”, ne-a declarat antrenorul coordonator, Nicolae Forminte.


Deşi fusese anunţată şi participarea Andreei Grigore, tot ca reprezentantă a clubului Steaua, stafful tehnic a renunţat să o trimită în Statele Unite. „Grigore are probleme mari cu greutatea şi îşi poate pune sănătatea în pericol. Am decis că cel mai bine e să rămână la Deva şi să încerce să dea jos surplusul acumulat”, a explicat antrenorul lotului.

Articol scris de Mirela Basescu
 

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/gimnastica/izbasa-la-show-ul-nadiei-3934608
3934608
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
DECIZIA care poate răsturna toate în ziua alegerilor. Niciun partid NU a prevăzut că aşa ceva se poate întâmpla