Come back de senzaţie! Ponor revine

5 ian 2011 263 afişări Comentează şi tu Gimnastica
Come back de senzaţie! Ponor revine Ponor revine

Debutul lui 2011 o regăseşte pe Cătălina Ponor (23 de ani) alături de lotul olimpic de gimnastică. Constănţeanca, retrasă din activitatea competiţională în două rânduri (2006 şi 2007), îşi testează limitele în sala din Izvorani. Un posibil punct de pornire spre o nouă provocare surprinzătoare.

Chemată imediat la lot după ce a fost reinstalat cuplul Bellu - Bitang, drumurile celor două părţi nu s-au întretăiat din prima. După ce şi-a curmat visul american şi a revenit în România, Cătălina confirma într-un interviu acordat ProSport că Mariana Bitang ar fi chemat-o la lot printr-un email. A declinat însă oferta din iulie 2010, iar reintersectarea cu gimnastica de performanţă părea doar o himeră. Timpul le-a aranjat pe toate, Cătălina n-a mai plecat în Statele Unite, iar Izvoraniul i-a făcut cu ochiul. "Da, e la Bucureşti şi se antrenează", a confirmat o apropiată din Constanţa a gimnastei.

Stoica susţine că viitorul Cătălinei depinde de sănătate

Alte surse din Izvorani consideră că tripla campioană olimpică de la Atena ar avea două ţinte. "Fie să revină în gimnastica de performanţă, fie să reia turneele demonstrative, unde ar fi condiţionată de o formă fizică bună". Dar cum încercarea moarte n-are, iar trendul comeback-urilor, stil Corina Ungureanu sau Steliana Nistor, le dă idei şi altor foste mari gimnaste, Ponor poate încerca marea cu degetul. Iar vestea a ajuns până la etajul superior al forului de profil.

"Nu sunt zvonuri în ceea ce priveşte revenirea Cătălinei. Ea cochetează cu această idee. Tot ce pot să spun este că acum se discută despre o posibilă revenire, nu ştim cât de mult poate rezista din punctul de vedere al sănătăţii. Pe viitor vom şti mai multe", a declarat pentru ProSport Adrian Stoica, preşedintele federaţiei. Contactată telefonic, Mariana Bitang nu a dorit să comenteze informaţia. Ţinând cont că Oxana Şuşovitina (36 de ani) a ratat CM 2010 pe ultima sută de metri, Cătălina are vârsta pentru a mai încerca să facă performanţă.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.