Renault şi-a prezentat monopostul cu care va ataca un nou titlu în Formula E

1 oct 2017 1688 afişări Comentează şi tu Auto-Moto
Renault şi-a prezentat monopostul cu care va ataca un nou titlu în Formula E 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7959/16746953/2/renault-z-e-17-2.jpg

Reprezentanţii echipei Renault e.dams, co-proprietarii Alain Prost şi Jean-Paul Driot, Jérôme Stoll şi Cyril Abiteboul, Preşedintele şi respectiv Directorul General Renault Sport Racing, Gilles Normand în calitate de Director Vehicule Electrice Renault şi pilotii, Sébastien Buemi şi Nicolas Prost, au sărbătorit victoria echipei în sezonul 3 al Formulei E, alături de presă şi parteneri, la atelierul Renault la Champs-Elysées.

Cu al treilea titlu consecutiv la constructori, Renault e.dams este singura echipă care a câştigat până în prezent această competiţie. Anul trecut, Renault e.dams a obţinut un succes dublu, titlul la constructori şi titlul la piloţi cu Sébastien Buemi. În sezonul 4, Renault e.dams va încerca să obţină din nou o victorie dublă şi să rămână neînvinsă într-un campionat din ce în ce mai competitiv.

Cu acestă ocazie, Renault Z.E.17 a fost prezentat de piloţii Sébastien Buemi şi Nicolas Prost, împreună cu Alain Prost şi Jean-Paul Driot. Noul monopost este anul acesta, ca şi anul trecut, caracterizat printr-o prezenţă predominantă a culorii albastre, nuanţa simbol pentru Renault şi vehiculele sale electrice. Albul este si el prezent, oferind o notă de eleganţă, în acord cu identitatea mărcii. O linie orizontală albă reaminteşte de monopostul de Formula 1 şi confirmă coerenţa imaginii Renault în F1 şi FE.


Noul monopost al echipei Reanult e.dams pentru sezonul cu numărul 4 din Formula E

"În ultimii patruzeci de ani, activitatea de a furniza motoare a fost elementul constant al angajamentului Renault în domeniul motorsportului, atât în cursele de Formula 1, cât şi acum în cursele de Formula E. Fiind singurul producător implicat în ambele discipline, Renault a dezvoltat multe sinergii între cele două competiţii. Mă refer în special la partea tehnică, unde vorbim despre o activitate de inginerie comună.

Cred că supremaţia noastră în Formula E se datorează în mare parte experienţei dezvoltate, după apariţia sistemelor hibride în 2009, pentru Formula 1. In al patrulea sezon, provocarea pentru Renault va consta în distribuirea echilibrată a resurselor. In timp ce se îşi va apăra titlul, într-un sezon fără modificări de regulament de ordin tehnic, se va pregăti pentru noile norme care se vor introduce din sezonul 5. Aceste sinergii se reflectă şi în imagine: noul model Renault e.dams deja prefigurează evoluţia identităţii noastre în Formula 1 pentru sezonul 2018. Cel mai recent exemplu se referă la sponsorii noştri: Acronis devine partener tehnic global Renault Sport Racing şi va fi prezent acum pe monopostul Renault e.dams", a declarat Cyril Abiteboul, la prezentarea noului monopost de Formula E.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.