La Formula 1 nu se aplică zicala "Lasă, mă! Că merge aşa!". Grosjean a fost nevoit să abandoneze după ce mecanicii nu i-au fixat o piuliţă la pit stop. Verstappen şi-a eliminat coechipierul în primul tur

30 iul 2017 3507 afişări Comentează şi tu Auto-Moto
La Formula 1 nu se aplică zicala "Lasă, mă! Că merge aşa!". Grosjean a fost nevoit să abandoneze după ce mecanicii nu i-au fixat o piuliţă la pit stop. Verstappen şi-a eliminat coechipierul în primul tur 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7959/16658180/2/df-ltzv0ae-5se.jpg
  • Pilotul francez de la echipa Haas, Romain Grosjean, a fost nevoit să abandoneze după 22 de ture, în urma unei greşeli a mecanicilor de la pit stop. Grosjean a ieşit pe circuit cu o piuliţă lipsă la roata din stânga spate.

Mecanicii de la Haas şi-au dat seama imediat de greşeala comisă, astfel că i-au comunicat lui Grosjean să iasă de pe circuit. Conform regulamentului, Romain Grosjean ar putea fi sancţionat pentru că a ieşit pe circuit fără să aibă maşina asigurată. Rămâne de văzut dacă cel tras la răspundere va fi pilotul, sau dacă mecanicii de la Haas vor avea de suferit.

Grosjean e al doilea pilot care abandonează în prima parte a cursei desfăşurate pe circuitul de la Hungaroring. La numai câteva secunde de la startul cursei, Max Verstappen, Red Bull Racing, l-a lovit în lateral pe coechipierul său, Daniel Ricciardo, care a fost nevoit să abandoneze. Ricciardo şi Verstappen l-au depăşit pe Lewis Hamilton la start, dar tânărul pilot n-a vrut să-l lase pe Ricciardo să-i ia faţa. Din dorinţa de a trece şi de colegul său, olandezul a forţat şi l-a lovit pe Ricciardo în lateral.

Australianul care a scos cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente în această săptămână, nu l-a mai putut evita pe Verstappen. Roata din stânga faţă i-a cedat instantaneu lui Ricciardo, care a fost nevoi să abandozene.

O coincidenţă stranie ar fi că Romain Grosjean şi Daniel Ricciardo, au abandonat de trei ori în acest sezon, ambii în Australia, Rusia şi Ungaria!

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.