FOTO "Fiarele" din ring, întâlnire cu reptilele din... Patinoarul "Flamaropol"!

18 mai 2011 1127 afişări Comentează şi tu Alte sporturi
FOTO "Fiarele" din ring, întâlnire cu reptilele din... Patinoarul "Flamaropol"! FOTO "Fiarele" din ring, întâlnire cu reptilele din... Patinoarul "Flamaropol"! 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7964/8273065/1/facebook-gala-k1.jpg

Promotorul Eduard Irimia, luptătorii Bogdan Stoica, Benny Adegbuyi şi solistul american Brad Johnson, component al trupei Boney M, au trăit senzaţii tari la o expoziţie de reptile din Bucureşti.

Cu trei zile zile înaintea Galei Super Kombat WGP de sâmbătă, unde se vor strânge cei mai tari bătăuşi ai lumii, în patinoarul Mihai Flamaropol (fostă 23 august) şi-au dat întâlnire mai multe specii de şerpi, ţestoase şi şopârle, aduse din Germania în cadrul unei expoziţii de reptile pentru public.

Pentru a fi relaxaţi înaintea meciurilor de sâmbătă, Irimia i-a invitat pe luptători să vadă pe viu cum arată şerpii piton, boa şi anaconda, dar şi câteva specii rare de şopârle. La un moment dat, îngrijitorii au scos din acvariul-cuşcă un şarpe boa uriaş în lungime de 5 m, pe care promotorul şi băieţii săi l-au mângâiat şi s-au fotografiat cu el în braţe. "Baieti, sâmbătă să fiţi la fel de veninoşi precum şerpii astia", le-a spus pe un ton glumeţ Edi Irimia lui Benny Adegbuyi şi lui Bogdan Stoica. Cum expoziţia de reptile ţine până duminică, în seară de sâmbătă, când va avea loc Gală Super Kombat WGP, îngrijitorii vor duce reptilele într-o zonă retrasă a complexului. Există deci astfel riscul ca în orice moment un şarpe boa sau anaconda să îşi facă apariţia în timpul mega-spectacolului de lupte de la patinoarul Mihai Flamaropol, unde sunt aşteptaţi zeci de luptători din toată lumea şi mii de spectatori. Biletele la Gală se găsesc în reţeaua Eventim.ro şi costă între 35 şi 200 de lei.

ProSport te trimite la gala Local Kombat din Bucureşti! Câştigă invitaţii pe Facebook:

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.