VIDEO Superdiscursul lui Gigi Becali de la Strasbourg :)

14 sep 2009 183 afişări Special

Gigi Becali şi-a intrat în pâine în calitate de europarlamentar.Patronul Stelei este membru în Comisia pentru comerţ internaţionalşi a ţinut astăzi primul său discurs la Strasbourg.

Preşedintele şedinţei, Gianni Pitella, a remarcat "prestaţia"lui Gigi şi l-a felicitat pe acesta pentru "capacitatea desinteză". Latifundarul a avut la dispoziţie un minut pentru a-şiexpune ideile, însă şi-a încheiat discursul în 52 de secunde.

"Doresc să vă vorbesc despre proiectul european "Voceatinerilor", proiect pe care eu am onoarea să fiu rugat să-lpatronez...", au fost primele cuvinte rostite de Becali înplenul Parlamentului European. Gigi nu a vorbit "liber", aşa cumeste obişnuit, ci şi-a citit discursul de pe o foaie, fapt ce l-apus în mai multe rânduri în dificultate

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.