Răzvan Marin şi-a felicitat tatăl. “L-am sunat să-i spun că o să primesc trofeul. Avem glumele noastre în program”

30 apr 2019 2592 afişări Special

Retras din fotbal după o carieră de invidiat, peste 400 de partide pe prima scenă a fotbalului românesc, Petre Marin (45 de ani) nu poate sta departe de fenomen. Dacă Răzvan Marin alimentează în fiecare moment mândria tatălui său, sute de copii învaţă tainele sportului rege de la fostul fundaş de bandă la şcoala de fotbal care-i apar’ine fostului stelist, New Stars.

În timpul liber, pentru a se menţine în formă, Petre Marin evoluează pe terenul de minifotbal, activitate pe care a practicat-o după ce a pus în cui ghetele fotbalistului profesionist.  Petre Marin i-a strâns pe foştii colegi din generaţia “uefantastică” a Stelei (Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Bănel Nicoliţă, Mirel Rădoi, Stelian Stancu), a făcut selecţie şi printre rivalii din trecut, Bogdan Pătraşcu (actualul manager de la Levski Sofia), Florin Maxim sau Gigel Coman s-au alăturat echipei, iar fostul idol din Ghencea şi Cotroceni a format un dream team pe sinteticul de minifotbal.

Old New Stars se numeşte formaţia la care lideri sunt Petre Marin şi Sorin Ghionea, echipa evoluează în campionatul Victory Cup Casa Pariurilor din Bucureşti, iar la finele ultimei ediţii, cea cu numărul 9, la care au participat 78 de formaţii, foştii fotbalişti au cucerit titlul în Liga 1. O performanţă egalată după o pauză de două sezoane în care formaţia la care, în această ediţie, a debutat şi Mirel Rădoi, a terminat pe poziţia secundă.

Manager, jucător... portar la nevoie

Petre a împărtăşit succesul cu fiul său, l-a sunat pe Răzvan şi s-a lăudat cu performanţa reuşită. “Suntem bucuroşi, după trei ani, cupă revine acasă, la noi în vitrină. A fost o competiţie grea, în fiecare sezon vin echipe mult mai bine pregătite, vor să ne învingă, când joacă împotriva noastră se mobilizează, depăşesc, noi încercăm să câştigăm întodeauna, însă vârsta îşi mai spune şi cuvântul. Avem un lot numeros, valoros, însă chiar şi aşa, la anumite meciuri, am fost nevoit să fac şi pe portarul. Nu ămi displace, am început ca portar la juniorii Sportului Studenţesc, trebuie să le ţinem piept adversarilor care, de fiecare data, sunt mai tineri. Acum suntem obligaţi să ne apărăm titlul. Am vorbit cu Răzvan înainte de a veni la festivitatea de premiere, i-am spus că să vin să primesc trofeul, m-a felicitat, avem şi glumele noastre în program. Pentru noi, pentru familia noastră, este o mare mândrie ce a realizat Răzvan”, a declarant “Jair” la festivitatea de premiere.

13 ani de la dezastrul de pe Riverside

Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Mirel Rădoi au primit trofeul la Victory Cup cu două zile înainte de a se împlini 13 ani de la meciul de tristă amintire de pe Riverside, partida retur din semifinala cu Midllesbrough. Atunci, după o victorie cu 1-0 la Bucureşti, Steaua a condus cu 2-0 în Anglia, însă “Boro” a revenit uluitor , s-a impus cu 4-2 şi le-a refuzat finala românilor.

Pentru noi important e să ne mişcăm, mai puţin importante sunt rezultatele, când trebuia să facem rezultate, eu zic că am făcut. Aici ne distrăm, ne mişcăm, ne destindem. Sperăm să-l aducm mai des la teren şi pe Mirel Rădoi

Sorin Ghionea – Old New Stars 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.