VIDEO | Totul despre colegii mei, cu Ilie Stan. Portarul Stelei care alerga mai mult decât jucătorii de câmp, recuperarea de la "Doi Găini" şi Ilie Dumitrescu: "E greu să fii antrenor. Acum ce să fac? Vă judec pe voi"

1 ian 2017 21533 afişări ProSport Live

Invitat la ProSport Live, Ilie Stan (48 de ani) a participat la rubrica tradiţională a emisiunii, "totul despre colegii mei". Fostul mijlocaş, care a petrecut nouă sezoane în Ghencea (1987-1995 şi 1996-1997) a fost de acord să creioneze portretele colegilor săi şi a dezvăluit un episod foarte interesant, care l-a avut în prim-plan pe Tiberiu Csik.

Ce a spus Ilie Stan despre foştii colegi de la Steaua:

Dumitru Stângaciu - "Era cel mai vechi jucător al echipei, a prins şi perioada când Steaua a câştigat Cupa Campionilor. Când mergeam la pregătire, era primul la alergare, în condiţiile în care era portar. Un tip extraordinar, un caracter fantastic, alerga extraordinar"

Tiberiu Csik - "Un băiat deosebit. Vorbea foarte mult ungureşte. Am mers să facem recuperare la Doi Cocoşi şi a doua zi l-a întrebat cineva unde am mers să facem recuperare, iar el a răspuns că la "Doi Găini". Apoi şi-a cumpărat un apartament cu doi camere"

Didi Prodan - "Un jucător extraordinar, corect, cinstit. Acum e mai dur, dar fiecare are părerea lui"

Toni Doboş - "A trecut prin acea perioada grea, dar şi el era un băiat deosebit"

Ionuţ Pârvu - "Tot timpul ţin legătura cu el. S-a stabilit în Braşov, are o grupă de copii şi juniori"

Jean Vlădoiu - "Şi el un băiat extraordinar, un suflet deosebit. Mai avea câteva ieşiri, când nu dădea gol, începea să spargă sticle. Îmi aduc aminte, am jucat returul cu Croaţia Zagreb în Cupa UEFA. Ne-au condus cu 1-0, la 1-0 a avut câteva ocazii, n-a reuşit să înscrie şi când am intrat în cabină auzeam la toaletă buf-bug. A spart două sticle de apă, că avea ghinion. Bineînţeles, a doua repriză a marcat două goluri, am câştigat cu 3-2"

Basarab Panduru - "Tot timpul când dădeam gol dădeam palma cu el. Aveam o relaţie extraordinară cu el. Eu jucam închizător, el juca în faţa mea. Şi în viaţa de zi cu zi eram la fel"

Costel Gâlcă - "La fel şi el, m-am bucurat aseară pentru rezultatul lui. E un caracter deosebit"

Ion Viorel - "E cumnatul meu, îmi pare rău că nu s-a impus la Steaua, să joace meci de meci"

Ilie Dumitrescu - "Ee să mai, avem multe lucruri frumoase. Chiar şi acum când ne întâlnim vorbim de tot ce s-a întâmplat. Discut tot timpul cu el şi îmi spune: «Bă, am încercat să fiu antrenor. E greu să fii antrenor. Acum ce să fac? Vă judec pe voi»"

 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.