VIDEO | Borcea, din nou absent de la audieri. Mititelu: "E în detenţie, dar nu poate fi adus la proces..." Cum explică situaţia

8 feb 2017 3764 afişări ProSport Live
VIDEO | Borcea, din nou absent de la audieri. Mititelu: "E în detenţie, dar nu poate fi adus la proces..." Cum explică situaţia
  • Astăzi a fost programat un nou termen în cazul dezafilierii Universităţii Craiova, la Curtea de Apel Bucureşti
  • In prima instanţă, în iunie 2016, Tribunalul Bucureşti a dictat condamnări la 3 ani cu suspendare pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir şi a decis că Adrian Mititelu ar trebui să primească despăgubiri în valoare de aproximativ 220 de milioane de euro din partea LPF şi FRF
  • Decizia iniţială a fost contestată atât de procurorii DNA, care şi-ar fi dorit condamnări de până la 14 ani de închisoare, dar şi de Sandu şi Dragomir care se aşteptau să fie achitaţi

Intrat în direct la ProSport LIVE, Adrian Mititelu a oferit noi detalii despre dosar, precizând însă că nici de această dată Cristi Borcea nu s-a prezentat în faţa judecătorilor. În aceeaşi situaţie se află şi juristul FRF, Adrian Stângaciu, care ar fi trebuit să fie audiat astăzi, dar a anunţat că este plecat din ţară. Mititelu consideră că părţile implicate "trag de timp" şi se declară convins că va avea câştig de cauză şi în urma apelului.

"Doar ce am auzit că domnul Adrian Stângaciu a invocat faptul că nu poate să se prezinte pentru că este plecat la Lausanne, în Elveţia. Adică mai trag puţin de timp că poate, poate intră legea asta pe persoană privată, trag de timp la greu. Este un martor important în dosar şi nu se cade să pui mai presus de această chemare o plimbare la Lausanne.

Borcea e a cincea oară când nu vine. Acum se discută reunirea celor două dosare, cel în care sunt trimişi în judecată Sandu şi Dragomir şi cel în care sunt trimişi membrii. Borcea se află în detenţie şi nu poate să fie adus la proces. Am văzut că de sunat poate să sune, dar nu poate să vină la proces, că a spus domnul pe Becali că l-a sunat. Ei mai trag de timp un termen, două, trei, mai mult nu pot.

Nu vreau să comentez. Este arhicunoscută opinia lui Cămătaru. Datorită lui am intrat în blocaj. El este traumatizat de întoarcerea Universităţii Craiova, pentru că simte că 90 la sută din craioveni îşi doresc asta. Această revenire îl afecta. Se agaţă de această himeră numită CS U, pe care el şi alţi câţiva oameni din Craiova o numesc Universitatea Craiova. El m-a sabotat prin fel şi fel de litigii frauduloase. El a fost conducătorul în perioada 94-95, iar după aceea oricine ar fi venit la club nu era bun. Mâncătoria şi invidia reprezintă principalul motiv pentru care s-a ajuns aici.

La fel este şi la Dinamo şi la Steaua, fostele glorii cred că li se cuvine ca indiferent ce se întâmplă trebuie să fie acolo. Eu nu am avut nimic cu el, l-am îndrăgit ca fotbalist, am avut o relaţie bună. Am foarte multe surprize pentru CS U. CS U este un club care nu mai are mult de stat în fotbalul românesc. Mai sunt două, trei luni de aşteptat. Sunt foarte optimist că în această vară se va face dreptate şi că ne vom înscrie în Liga a 2-a şi vom reconstrui clubul. În Craiova, toţi cei care au susţinut CS U au avut interese personale.

Am înţeles că a spus Cămătaru în mai multe rânduri că actuala CS U este echipa la care a jucat el, dar întrebaţi-l: Actuala Dinamo e echipa la care a jucat el?"
, a declarat Adrian Mititelu la ProSport LIVE.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.