EXCLUSIV VIDEO | Un fost atacant al FCSB-ului a tunat: "Eu nu l-aş fi luat pe Alibec, mai ales că nu avea cine să-l ţină în frâu...Nu fac decât să arunc banii pe fereastră!"

18 mai 2018 10527 afişări ProSport Live

Ciprian Marica, fost atacant al celor de la FCSB, a comentat situaţia lui Denis Alibec, jucător ce e privit ca un star al trupei lui Becali, dar care are o prestaţie mai mult decât modestă şi este aproape de a se despărţi de trupa roş-albastră.

"Cazul Alibec ar trebui studiat şi învăţat din el. Jucătorii să vadă de ce nu a reuşit şi apoi conducerea, plus antrenorii să observe unde s-a greşit. Cei de la FCSB nu ar trebui să arunce banii pe geam, ci ar trebui să scoată maximum din el. Are potenţial. A demonstrat la Astra", a spus Ciprian Marica laProSport LIVE.

Ex- jucătorul echipei naţionale a continuat: "Denis Alibec când a primit banderola nu a făcut-o justificat. Nu se impunea nici în vestiar, era Pintilii acolo, un jucător cu ştate vechi şi nu poţi să apari, să te dai superior. Deranjează, oricât de mult ceilalţi spun că nu au nicio problemă! Ai venit de la Astra, stai puţin, încearcă să intri în grup, apoi să te impui! S-au sărit nişte etape. Alibec gândeşte ca un copil. Dacă toată lumea îşi spune să nu mai gesticulezi şi tu în continuare ai aceste ieşiri, e clar că sunt probleme".

"El se asemănă cu Adrian Mutu, un caracter rebel, ieşit din comun. E greşeala celor de la FCSB. Îl ştiau pe Alibec , atunci să-şi asume. Mie îmi plac jucătorii cu personalitate, dar nu l-aş fi adus pe Alibec, mai ales când ştiu că nu am oameni care să-l ţină în frâu...atunci nu fac decât să arunc banii pe geam. Ideea asta de a decide 'îl iau oricum şi văd după aia' nu cred că e cea mai bună tactică", a mai spus Marica.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.