EXCLUSIV | Dumitru Dragomir e convins că "Serviciile" lucrează. "Îl arestau şi pe Ionuţ Lupescu! Dacă erai un pic tare în 'clanţă', te luau. Nici Hitler, nici Stalin nu făceau aşa ceva"

10 mar 2018 4060 afişări Comentează şi tu ProSport Live
EXCLUSIV | Dumitru Dragomir e convins că "Serviciile" lucrează. "Îl arestau şi pe Ionuţ Lupescu! Dacă erai un pic tare în 'clanţă', te luau. Nici Hitler, nici Stalin nu făceau aşa ceva"

Fostul preşedinte LPF a lansat un atac dur înaintea alegerilor pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, acolo unde favoriţi sunt actualul conducător Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu. Dumitru Dragomir e convins că Burleanu e în funcţie cu sprijinul oamenilor politici, dar susţine că protectorii şi-au mai pierdut din influenţă. Altfel şi Lupescu ar fi fost închis, aşa cum a păţit Gică Popescu, cel care a fost la un pas să preia conducerea fotbalului românesc, dar care a fost arestat chiar înaintea alegerilor din 2014

"Lasă-mă dracului că fac temperatură când aud numele ăsta, Burleanu. Dacă se implică serviciile? Ştiam ce s-a spus acum, în trecut v-am dat de înţeles despre implicarea lor. Încă Burleanu are susţinere, încă sunt tari oamenii lui. Păi, dacă era acum un an, Lupescu era arestat. Pe Gică Popescu cum l-au agăţat? Pe mine cum m-au băgat în proces? La Popescu s-a văzut că nu a furat, el a dus nişte bani dintr-un loc în altul, i-a predat, dar ăla nu i-a înregistrat. Nu el trebuia să-i înregistreze, el a fost numai cărăuşul. Bine, acum nu mai e chiar aşa, dar acum doi - trei ani îl arestau şi pe Lupescu. Erau Dumnezei, aveau puterea şi găseau ei ceva", a tunat Dragomir la ProSport LIVE.

Apoi, a continuat: "Ar fi penibil să se mai repete...Îl arestau repede pe Lupescu şi tot Burleanu ieşea. Să bagi în regulament că nu poţi să candidezi la şefia federaţiei dacă nu ai fost conducător aici nu ştiu câţi ani, e o escrocherie. Vai de capul meu, Doamne - Dumnezeule. Ei fac ce vor muşchii lor, băi, frate!  Păi, îl mâncaţi pe Mircea Sandu dacă făcea aşa, acum se merge pe blat...

Măcar să fie cum a fost Mircea Sandu, cel mai mare conducător din istorie. Burleanu a luat federaţia cu şase milioane de euro în cont şi naţionala pe locul 24, acum unde suntem? Acum furtuna a mai trecut, în proporţie de 50 - 60 la sută, pentru că până acum puteau să facă orice. Acum s-a mai pus batista pe ţambal.


Dacă erai un pic tare în clanţă, te luau. Nici Hitler, nici Stalin nu făceau aşa ceva. E lupta între un grup şi altul, dar cred că mai tare e al lui Burleanu, o spun cu tărie. Înca nu li s-a stins becul".

Gigi Becali, "fraierul" care bagă bani

Dragomir a comentat şi lupta din play-off, primul meci fiind diseară între CFR şi Poli Iaşi. "Va fi lupta dracului între CFR şi FCSB şi l-aş băga şi pe Hagi în jocul asta. Craiova nu poate şi-n Cupă şi-n campionat. Să vedem ce va fi. Jocuri de culise? Nu, poate vreo înţelegere prin simpatie", a mai spus el la ProSport LIVE.

Apoi, a deplâns soarta lui Dinamo şi a mutat discuţia spre Gigi Becali. "Dinamo o să ajungă mai rău ca Rapidul şi nu aş vrea să fiu iar Oracolul de la Bălceşti...Nimeni nu mai bagă bani în fotbal, decât câţiva fraieri care au făcut bani căzuţi din cer. E Gigi Becali şi încă vreo 2-3, dar Gigi e fratele lui Isus Hristos. El bagă bani, dar îl înjură toată lumea. Pe banii lui vreţi să dansaţi voi? Toţi ceilalţi îi vor banii. Tot comunişti suntem. Păi, el pune muzica şi toţi vor să-i ia glanda".

 

 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.