"Copile, stai aici, e un loc lângă mine." Ovidiu Herea şi-a amintit "botezul" primit de la Didi Prodan la FC Naţional: "M-am înroşit instantaneu. Toţi băieţii erau pe jos de râs în vestiar, nu mai puteau. Dan Petrescu m-a salvat". VIDEO EXCLUSIV

4 mar 2019 10665 afişări ProSport Live
"Copile, stai aici, e un loc lângă mine." Ovidiu Herea şi-a amintit "botezul" primit de la Didi Prodan la FC Naţional: "M-am înroşit instantaneu. Toţi băieţii erau pe jos de râs în vestiar, nu mai puteau. Dan Petrescu m-a salvat". VIDEO EXCLUSIV MEDIAFAX FOTO

Prezent în studioul ProSport Live, Ovidiu Herea a vorbit despre primul contact pe care l-a avut cu greii de la FC Naţional. Mijlocaşul ajuns la Metaloglobus a fost pus într-o ipostază dificilă de către Didi Prodan, dar în final Dan Petrescu a intervenit şi l-a salvat. Herea a povestit cu zâmbetul pe buze momentul petrecut.

Ovidiu Herea a dezvăluit cum şi-a primit botezul la FC Naţional: "M-au chemat la prima echipă la FC Naţional, de la echipa de tineret. Olăroiu era director tehnic şi secund era Dan Petrescu. Ajung la stadion şi în faţa vestiarelor era un platan, cu o băncuţă de lemn în jurul pomului. Mi-am luat gentuţa, am stat pe băncuţă şi a venit Mitică Bolgorea, antrenorul meu de la juniori. Mi-a zis: <<Hai, Ovi, intră în vestiar>>. Eu i-am zis că mă schimb acolo, pe băncuţă. Îmi era ruşine să intru. El mi-a zis: <<Bă, intră, mă, în vestiar! Nu poţi să te schimbi aici>>. Până la urmă am intrat în vestiar.

I-am întrebat pe băieţi unde e un loc liber. În momentul ăla, în vestiar erau nume grele: Didi Prodan, Gigel Coman, Caramarin, Petre Marin, Dan Petrescu, Vintilă, Duro, foarte mulţi. După ce am intrat, îmi spune Didi Prodan: <<Copile, stai aici, e un loc lângă mine>>. Am zis: <<Doamne, ce noroc pe capul meu, stau lângă Didi Prodan, să mă ia lângă el>>. Mi-a zis stă stau acolo, pentru că se schimbă el primul şi după mă schimb şi eu.

La vremea aia era cu ziarele. Se cumpărau şapte-opt ziare. Mi-a zis: <<Ia şi tu un ziar şi citeşte cât mă schimb eu>>. Eu am luat ziarul şi am început să mă uit peste el. După îmi spune: <<Băi, ce faci? Citeşte-l, dar cu voce tare.>> M-am înroşit instantaneu. După ce mi-a zis, toţi băieţii din vestiar erau pe jos de râs, nu mai puteau. Mi-a indicat un articol despre FC Naţional. Am început să citesc şi mă mai oprea. Îmi zicea să povestesc ce am citit până acum, că el nu fusese atent. Până la urmă a luat ziarul Dan Petrescu şi m-a salvat", a rememorat Ovidiu Herea, la ProSport Live.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.