Un patron vorbeşte despre BLATURILE din fotbalul românesc! AUDIO "A făcut 33 în 34 de etape!" Cum a reacţionat Sandu când a aflat de un posibil aranjament

20 mar 2013 10911 afişări Fotbal Intern

După mărturiile mai multor fotbalişti români, ProSport publică o înregistrare în care Vasile Şiman vorbeşte deschis despre blaturile din fotbalul românesc.

În înregistrarea trimisă pe adresa redacţiei ProSport, patronul Sportului Studenţesc povesteşte despre perioada în care reciprocităţile şi aranjamentele sufocau Liga I, dar şi despre un eveniment petrecut mai recent, când, spune el, a fost sunat chiar de preşedintele FRF, Mircea Sandu, care avea informaţii că echipa sa urma să se predea într-o partidă din Liga a II-a.

"Blaturi nu am făcut, bani negri nu le-am dat ...ce mă învăţau ei să fac... [...] La mine câştigă jucătorii [...] Le-am făcut un bine şi jucătorilor.

M-a sunat Mircea Sandu la un meci... (n.r. neinteligibil) "Băăă, vezi că acolo" (neinteligibil). I-am zis că nu fac aşa ceva.

A ieşit un scandal... ne-au dat un gol. Ne-am bătut cu ei. A dat din trei metri ofsaid. A ieşit mingea trei metri în aut. A ieşit mingea afară, arbitrul n-a fluierat nimic, ăla a dat-o în teren şi ne-au dat gol. În minutul optzeci şi ceva... Numai să ne bată.

După, că "ai văzut, ai vrut să ne retrogradezi, că...". Nu vreau să te retrogradez, dar nu pot să mă predau.

I-am întrebat când am venit la Sportul: "Mă, aveţi vreo datorie la cineva?"... Cum era la fotbal. Eu auzeam... (neinteligibil) Eram în relaţii foarte bune cu nevasta lui Neţoiu.

Şi Neţiou mai făcea pe la Rocar. Vedeam cum umblau cu banii, mă bufnea râsul. Atunci când s-a salvat Rocarul în primul an au făcut 33 de blaturi în 34 de etape. L-a păcălit şi pe ăla de la Braşov, i-a zis că îi dă meciul. Ăla a odihnit trei jucători şi l-a bătut cu 1-0. I-a luat şi 180 de mii

Eu ştiam toate manevrele lor."
, povesteşte Vasile Şiman.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.