LIVE BLOG | România – Polonia 0-3. Am pierdut cu o echipă mult mai bună! Dubla lui Lewandowski și golul lui Grosicki ne-au aruncat pe locul patru în grupă

Redactor:
Andru Nenciu
Redactor:
Dan Mirea
LIVE BLOG | România - Polonia 0-3. Am pierdut cu o echipă mult mai bună! Dubla lui Lewandowski și golul lui Grosicki ne-au aruncat pe locul patru în grupă
  • Publicat:
  • Actualizat:

România – Polonia 0-3 (Grosicki 11, Lewandowski 83, 90+1)

Echipa de start

  • România: Tătărușanu –   Benzar, Chiricheș, Dr. Grigore, Toșca – Hoban (Prepeliță 46) – A. Popa (   Fl. Andone 46), R. Marin, N. Stanciu (Keșeru 82), Chipciu – Bogdan Stancu
  • Polonia: Fabianksi – Piszczek, Pazdan, Glik, Jedrejczyk –  Krychowiak – Blaszczykowski, Linetty (Maczynski 70), Zielinski (Teodorczyk 81), Grosicki  (Peszko 89) -Lewandowski

23:41 Se termină meciul! Pierdem cu 0-3 în fața unei echipe mult mai bune și rămânem cu cinci puncte, cu cinci mai puține decât Polonia, unul sub Danemarca și două sub Muntenegru. Cum arată Grupa E după patru etape:


23:34 GOL POLONIA! Ce se întâmplă când un fundaș care joacă în Qatar încearcă să-l oprească pe Lewandowski? Îl trage în careu, îi pune piedică și Skomina acordă penalty. Bate aceeași vedetă de la Bayern, mult mai bine decât a făcut-o Stanciu cu Muntenegru, și tabela arată 0-3. Perfect meritat.


23:32 Atacăm timid, suntem demoralizați și ne dăm seama că am pierdut în fața unei echipe mult mai bune. Stancu șutează de la distanță după o preluare frumoasă, dar nu nimerește poarta.


23:27 GOL POLONIA! Revedem faza de la reușita lui Grosicki. Teodorczyk pasează pentru Lewandowski, starul de la Bayern îi dă cap în cap pe Grigore și Benzar, intră nestingherit în careu, șutează cu stângul și-i dă mâinile peste cap lui Tătărușanu, incapabil să intervină. 2-0 în minutul 83 i lumea începe să plece de la stadion.


23:25 Daum face și ultima schimbare. Iese Stanciu și intră Keșeru. Trece,m la 4-4-2.


23:21 Prezența lui Bogdan Stancu pe teren în minutul 78 al unui meci în care pur și simplu nu a existat ne depășește complet. Același lucru e valabil și pentru Chipciu, dar Daum ezită să facă a treia schimbare. Încercăm ceva, dar suntem prea limitați tehnic pentru a reuși. Galben pentru Andone, după un fault dur la Lewandowski, ceea ce înseamnă că atacantul de la Depor e suspendat pentru meciul cu Danemarca, din martie.


23:15 Un mic plus pentru Prepeliță, a cărui intrare a adus ceva la mijlocul terenului. Stanciu și Chipciu sunt inexistenți în continuare, Răzvan Marin are o poziție foarte bună de șut, dar nu trage decât în singurul adversar din fața sa. 74 de minute și nu am avut o ocazie foarte mare la poarta lui Fabianski.


23:11 Răzvan Marin bate un corner din partea dreaptă, Andone apare la colțul scurt și deviază, iar mingea atinge mâna lui Lewandowski, dar Damir Skomina nu acordă penalty și, aparent, bine face. E minutul 70 și nu mai avem prea mult timp la dispoziție. Polonezii mută și ei, cu Maczynski în locul lui Linetty.


23:04 Scăpăm! Kuba centrează în careu, perfect pentru Linetty, dar mijlocașul ofensiv dă pe lângă minge dintr-o poziție excelentă. Am fi putut declanșa un contraatac foarte bun, dar Stanciu a adormit cu mingea la picior și a fost deposedat de un polonez care s-a repliat foarte bine.


23:01 Jucătorii sunt trimiși la mijlocul terenului, iar arbitrul discută cu observatorul meciului. Până la urmă, meciul se reia după câteva minute bune în care Lewandowski a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acum nu e niciun dubiu, vom juca meciul cu Danemarca fără spectatori.


22:58 Inconștiență! Fanii români din spatele porții lui Fabianski aruncă cu o petardă în teren, iar aceasta explodează fix lângă Lewandowkski, care se prăbușește imediat pe teren. Meciul e din nou oprit, iar starul Poloniei pare că are probleme destul de mari!


22:53 Ieșim altfel de la cabine. Scoatem două cornere, după incursiuni ale lui Toșca și Răzvan Marin și cerem penalty după o intrare a lui Pazdan la Dragoș Grigore, dar Damir Skomina lasă jocul liber. Benzar ia primul cartonaș galben al meciului.


22:47 A început repriza a doua, iar Christoph Daum a făcut două schimbări, una post pe post și una ceva mai ofensivă. A ieșit Hoban, iar locul său la mijlocul terenului a fost luat de Prepeliță. Adi Popa a rămas și el la vestiare, fiind înlocuit de Andone, care va juca atacant, în timp ce Bogdan Stancu va coborî în linia de trei din spatele său.


22:33 Se reia meciul, dar tot Polonia e vioara întâi. Kuba încearcă o execuție pretențioasă de la distanță, dar Tătărușanu e atent și reține. A fost ultima fază dintr-o repriză în care polonezii ne-au dominat la toate capitolele, iar noi pur și simplu nu am existat.


22:30 E rândul fanilor rapidiști să-și dea în petec. Aflați în spatele porții lui Fabianski, suporterii aruncă torțe în teren, iar arbitrul sloven e obligat să întrerupă meciul câteva minute. Mai mult ca sigur, meciul cu Danemarca se va juca fără spectatori.


22:22 Pe joc pozițional nu avem aproape nicio șansă. Mijlocul Poloniei, cu fotbaliști de la PSG, Napoli sau Sampdoria, funcționează la 100%, iar mingile ajung rar la Chipciu și Adi Popa. Problema este că și atunci când intră în posesie niciunul dintre ei nu reușește să scoată om din joc sau să creeze o conexiune cu Stanciu și Stancu, inexistenți în primele 35 de minute.


22:15 Avem prima ocazie! Stanciu centrează excelent din lovitură liberă, Chiricheș reușește să scape de marcajul fundașilor adverși, apare la finalizare și reia cu dreptul, din săritură, dar Fabianski respinge în corner. Părem că ne revenim puțin, dar trebuie să fim atenți la contraatacurile poloneze.


22:09 Scene urâte pe Arena Națională! Galeria lui Dinamo și fanii polonezi au început un adevărat război. Fanii aruncă cu torțe și petarde unii în alții, oaspeții au încercat chiar să intre peste sectorul în care stau suporterii dinamoviști, iar totul a degenerat într-un scandal monstru, iar Jandarmeria a intervenit cu gaze lacrimogene pentru a aplana conflictul.


22:05 E devreme, s-au dus doar 20 de minute, dar se vede din plin diferența dintre noi și o echipă cu adevărat serioasă. Nu putem lega mai mult de două pase, pressing-ul lor ne obligă să degajăm foaret multe mingi, fundașii centrali au foarte mari probleme, iar Stancu pur și simplu nu atinge mingea. Să sperăm că e doar un start slab.


21:58 GOL POLONIA! Tocmai am asistat la una dintre cele mai frumoase reușite văzute vreodată pe Arena Națională. Grosicki a plecat cu mingea de la mijlocul terenului, a profitat de o mișcare inspirată a lui Lewandowski, a fost urmărot de cinci jucători români, dar n-a avut nicio emoție să intre în careu, să treacă de Grigore, și să înscrie cu un șut superb, sub bară. Gol de autor, venit cum nu se poate mai rău.


21:55 Dăm senzația că începem curajos, Stancu creează o fază inspirată, dar șutul lui Stanciu e blocat de apărarea adversă. Apoi, însă, mingea ajunge în posesia polonezilor și părem că facem un mic pas în spate. Lewandowski a avut și el o primă situație, dar a șutat mult peste poarta lui Tătărușanu.


21:45 Atmosferă superbă pe Arena Națională și o coregrafie pregătită de FRF! S-au cântat imnurile, stadionul a vibrat, iar Damir Skomina a fluierat pentru prima dată. A început România – Polonia, cu 50.000 de oameni în tribune.


21:23 Din păcate, rivalitatea dintre Steaua și Dinamo nu poate fi lăsată deoparte nici la meciurile naționalei, iar Arena Națională s-a transformat în locul pentru un duel între Peluza Sud Steaua și rivalii de moarte, fiecare facțiune fiind preocupată să înjure cât mai mult și cât mai tare marele dușman. Partea descurajantă e că galeria lui Dinamo stă la doar un sector și jumătate de fanii polonezi.


21:14 Intrarea pe teren a echipei naționale. Stadionul nu e încă plin, dar va fi la startul meciului, de care ne mai desparte o jumătate de oră.


20:58 S-a terminat meciul dintre Armenia și Muntenegru, iar rezultatul e unul cum nu se poate mai bun pentru noi. Gazdele au revenit de la 0-2 și au câștigat cu 3-2, după un gol al lui Ghazaryan venit în al patrulea minut de prelungire. Grupa E, pe larg, mai jos:


20:38 Avem și echipa de start a Poloniei. Adam Nawalka a renunțat la ideea de a juca cu doi atacanți, iar Teodorczyk, colegul lui Chipciu și Stanciu, a sărit din schemă. Site-ul UEFA ne anunță că oaspeții joacă 4-1-4-1, marea surpriză fiind apariția lui Linetty, un mijlocaș de doar 21 de ani.


20:27 În continuare, toate casele de pariuri îi consideră favoriți clari pe polonezi în meciul de astă-seară. Cota Poloniei pentru victorie este, în general, între 2,35-2,65. Cota României la victorie este între 3,25-3,45. Egalul primește, peste tot, cam aceeași cotă: 3,15.


20:20 Cele două echipe au intrat pe teren și inspectează gazonul. Acoperișul va fi tras la ora meciului, iar termometrele vor arăta 8 grade. Condiții bune, spunem noi, mai ales că terenul arată foarte bine.


20:05 În Armenia, Muntenegru conduce cu 2-1. Ciprian Marica, la Digisport: „Dacă Polonia va avea doi atacanți, atunci vor fi probleme. Eu cred că vom avea doi închizători: Hoban și Răzvan Marin’


20:00 Ilie Dumitrescu, la Digisport: ” Jucăm cu un 9 fals în această seară. Stancu este mijlocaș în spatele atacantului sau mijlocaș de bandă. O să-i surprindem cu Chipciu și Stanciu. Piszckhek și Blaszykowski se înțeleg foarte bine, am văzut ce au făcut la Borussia Dortmund. Acolo trebuie să avem mare grijă. Dacă vor juca cu două vârfuri, responsabilitatea va fi foarte mare pentru Chiricheș și Grigore. Sunt vulnerabili în centrul liniei defensive.”


19:55 Dacă doriți să revedeți. Frații Lolek și Bolek sunt personajele principale ale unei serii de desene animate poloneze create de WÅ‚adysÅ‚aw Nehrebecki și Leszek Mech începînd din 1963 pînă în 1986


19:50 Fostul mare atacant al naționalei, Gavril Pele Balint, nu va rata partida din această seară. Marcatorul din meciul cu Argentina de la Coppa del Mondo e anlist laDigisport.


19:45 Situarea geografică a Poloniei este în Europa centrală, învecinându-se cu Germania la vest, Cehia și Slovacia la sud, Ucraina și Belarus la est, și cu Lituania, Rusia și Marea Baltică la nord. Suprafața sa este de 312.679 km², situând-o pe locul 70 în lume. Iar populația se ridică la 38,5 milioane locuitori. Polonezii sunt majoritari, 93,52% din populație, urmați de silezieni (un melanj de polonezi cu germani din regiunea Silezia) 1,09%, germani 0,13%, bieloruși 0,10%, ucrainieni 0,09%, cașubi (tot o populație slavă de apus din regiunea Cașubia) 0,04%, țigani 0,03%, lemkieni (o populație slavă din zona subcarpatică, între ucraineni și polonezi) 0,02% etc.


19:32 Din păcate, ne aducem aminte de evenimentele de la Ungaria – România, când fanii tricolori au oferit un moment stânjenitor și s-au bătut între ei. Aceleași evenimente au loc acum pe Arena Națională, unde două grupuri de ultrași polonezi au fost implicate într-o bătaie pe care Jandarmeria a oprit-o doar după ce a folosit gaze lacrimogene.


19:18 Mai puțin de două ore până la meci, iar Cristi Scutariu ne informează că fanii români au pregătit o coregrafie pe întreaga tribună a II-a, cea devenită celebră după episodul Doar Dinamo București. Așteptăm să vedem ce va ieși.


18:53 Daniel Niculae, unul dintre atacanții români care a marcat în poarta Poloniei (14 noiembrie 2009, România – Polonia 1-0), a transmis un mesaj superb înaintea unui nou duel cu polonezii.

 


18:33 Fanii polonezi au plecat din Centrul Vechi cu mai multe autobuze care-i duc spre Aerna Națională. Nu înainte ca Jandarmeria să confiște un întreg arsenal.


18:10 „Lewandowski depinde de colegii lui, are avantajul că este foarte înalt și câștigă ușor jocul aerian”, a spus Ionel Ganea la sport.ro. Fostul campion cu Rapid și Dinamo consideră că Daum ar trebui să joace cu doi atacanți.


18:05 Lewandowski, unul dintre cei mai valoroși atacanți ai lumii, își încorda mușchii încă de la juniorat. Soția lui i-a făcut anul trecut o surpriză și a scos din lada cu comori o fotografie care spune totul despre ambiția puștiului polonez. Contul de intstagram al lui Lewa a fost asaltat. Chiricheș, Dragoș Grigore și Hoban sunt deja pe urmele lui.


18:03 Christoph Daum a anunțat jucătorii care vor fi trecuți pe foaia de joc. Lipsesc șase fotbaliști din lotul lărgit: portarul Cojocaru, fundașii Filip și Țâru, mijlocașii Nedelcu și Rotariu și atacantul Grozav. Aceștia vor privi partida România – Polonia din tribună.


17:24 Mai mulți suporteri polonezi s-au încăierat, vineri, într-un bar din Centrul Vechi al Capitalei, zeci de jandarmi intervenind pentru a îi despărți. Trei suporteri polonezi au fost răniți, cinci persoane fiind duse la Secția 14 de Poliție.

„A fost un incident pe strada Franceză din Centrul Vechi. O altercație între suporterii polonezi. Până la acest moment, cinci persoane au fost conduse la Secția 14 Poliție pentru identificare. A fost o altercație fizică, între suporterii polonezi. Jandarmii au intervenit și au aplanat conflictul”, a declarat pentru MEDIAFAX Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.


16:55 Kamil Bilinski, fost atacant la Dinamo, actual jucător al echipei poloneze Slask Wroclaw, a dezvăluit pentru ProSport minusul naționalei lui Adam Nawlaka: „Axul central. Pentru că avem fundași centrali de valoare, însă nu e un cuplu bine cimentat, după ce nu a mai fost convocat Lukasz Szukala. Glik a jucat foarte mult alături de Szukala, iar apoi s-au încercat mai multe variante lângă Glik. Poate acolo ar fi un punct mai slab, în rest… totul funcționează perfect”


16:45 Programul fanilor polonezi. La ora 18 pleacă din Centrul Vechi.


16:30 A trecut puțin timp de când vă anunțam că polonezii sunt liniștiți, dar lucrurile s-au schimbat! Potrivit informațiilor oferite de reporterii ProSport, în Centrul Vechi al Bucureștiului a început o confruntare violentă între huliganii polonezi și forțele de ordine române. 50 de jandarmi au intervenit în forță, iar vizitatorii noștri au început să arunce cu mese și tot ce au găsit la îndemână. 

10 dintre fanii polonezi au câștigat o excursie în duba Jandarmeriei, trei dintre ei au fost umpluți de sânge în urma unui conflict intern. Frumos mod de a sărbători ziua națională a Poloniei :).


16:22 Ne temem de fanii polonezi și am cam avea toate motivele să o facem. Pentru moment, însă, băieții care au făcut haos pe străzile Madridului sunt liniștiți. Așa ne spune Dan Mirea, reporterul ProSport prezent în Centrul Vechi.


15:20 Arbitrul întâlnirii este slovenul Damir Skomina. Născut la 05.08.1976 în orașul Koper, a primit ecusonul FIFA în 2003, iar din 2009 a intrat în categoria Elite. De-atunci a fost prezent în lumea bună a fotbalului, conducând meciuri de la turnee finale ale CE din 2012 și 2016, ale JO 2008, și mai multe din Liga Campionilor, precum și o finală a Supercupei Europei. De profesie este agent imobiliar și manager de turism. Nu a mai condus niciodată vreun meci al naționalei noastre, ci doar un meci al unei echipe de club,  la 27.09.2009, AEK Atena – SC Vaslui 3-0, din play-off-ul Cupei UEFA. În schimb pe Polonia a mai condus-o o singură dată, pe 15.10.2013, la înfrângerea cu Anglia, 0-2, de la Londra, în preliminariile CM 2014. El va fi secondat de asistenții Jure Praprotnik și Robert Vukan, alături de adiționalii Slavko VinÍiÍ și Matej Jug. Amintitul Slavko VinÍiÍ era până acum singurul sloven care a arbitrat naționala României, la un amical de-acum doi ani, pe 18.11.2014, cu Danemarca pe Arena Națională, scor 2-0.

 

15:10 Va fi a 675-a partidă disputată de reprezentativa României de-a lungul istoriei. Bilanțul la zi este: 298 victorii, 174 egaluri, 202 înfrângeri, golaveraj 1116-861. De asemenea va fi a 279-a dispută susținută pe teren propriu, a 224-a la București, a 20-a găzduită de Arena Națională.

14:11 Cod portocaliu de alertă în București, din cauza meciului România – Polonia. Peste 1.000 de jandarmi patrulează pe străzile din București, în special în Centrul Vechi, acolo unde peste 500 de suporteri polonezi își petrec orele de dinainte de meci. Jandarmii au organizat mai multe filtre în București, pe Autostrada A3 și pe DN 1, pentru a preveni incidentele provocate de polonezii care vin cu propriile mașini.

În jurul orei 18:00, polonezii aflați în Centrul Vechi al Bucureștiului vor fi urcați în autobuze puse la dispoziție de Primărie și transportați la stadion. La meci vor asista peste 3.000 de polonezi și printre aceștia și-au făcut loc mai mulți huligani care au interdicție la meciuri. Există speculații că polonezii au cumpărat încă aproximativ 1.000 de bilete, pe lângă cele 3.000 pe care le-au avut la dispoziție.


13:14 S-au stabilit și echipamentele pe care cele două echipe le vor îmbrăca diseară. România va juca în galbenul tradițional, în timp ce Polonia va îmbrăca tricourile de culoare roșie


11:21 Andru Nenciu a fost la stadion în această dimineață și ne oferă o imagine de la casele de bilete. Încă nu s-au vândut toate tichetele, mai sunt disponibile pentru inelul 3, la tribunele I și a II-a. Momentan, este liniște la casele de bilete. Acestea vor fi deschise până la ora 18:00


Selecționata țării noastre continuă lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018 care va avea loc în Rusia. Vineri seară, de la 21:45, microbiștii din România vor vedea primul test adevărat pe care noua națională construită de Christoph Daum îl va susține în aceste preliminarii, meciul contra Poloniei lui Lewandowski. După ce au putut invoca ghinionul cu Muntenegru (1-1) și suprafața de joc groaznică din Kazahstan (0-0), tricolorii sunt în fața unei partide în care discuțiile sunt destul de clare: dacă nu învingem, șansele de calificare la CM18 aproape că dispar. O putem face?

În ceea ce privește formula cu care neamțul Daum se va prezenta la ora partidei de pe Național Arena, până la această oră lucrurile par destul de clare. În defensivă, singura dilemă importantă rămâne numele fundașului stânga. Cum preferatul Steliano Filip are probleme de sănătate, alegerea va fi făcută între un Toșca ieșit din formă la Steaua și un Latovlevici care are în continuare probleme de exprimare fotbalistică atunci când vine la echipa națională. În rest, cu Tătărușanu în poartă, linia de fundași va fi formată din Romario Benzar pe dreapta și de cuplul de centrali Vlad Chiricheș – Dragoș Grigore.

Steaua poate da întreaga linie ofensivă

Dacă va merge, așa cum a antrenat în ultimele zile, pe o formulă 4-1-4-1, Christoph Daum îl va folosi pe Ovidiu Hoban în spatele unei linii de mijlocași ofensivi ce provin, ar putea juca, sau sunt încă la Steaua. Astfel, pe dreapta e favorit pentru titularizare Adi Popa, autor a două goluri în primele două meciuri din preliminarii. Răzvan Marin, surpriza, va fi titularizat lângă un Nicolae Stanciu cu sarcini mai ofensive, în timp ce pe stânga va intra Alexandru Chipciu. Chiar dacă l-a convocat în ultimul moment pe Claudiu Keșeru, cel care dă goluri pe bandă rulantă în ultima perioadă pentru Ludogoreț, se pare că Daum are alte planuri cu atacul. Florin Andone, cel care de curând a reușit unicul său gol după transferul la Deportivo La Coruna, are prima șansă la titularizare, conform surselor ProSport.


Stadionul va fi plin!

Numele fotbaliștilor pe care selecționerul Poloniei i-a luat în avion pentru meciul de la București, dar și apetitul românilor pentru partidele echipei naționale, toate aceste ingrediente contribuie la o imagine pe care Național Arena o vede tot mai rar în ultima perioadă. Aproape sigur cel mai mare stadion din țară va fi plin la jocul de vineri seară, doar câteva sute de bilete fiind în acest moment nevândute. Este de așteptat ca un număr mare de bilete să fie încă, ca de fiecare dată, în mâinile bișnițarilor care își fac veacul încă de acum câteva zile în jurul stadionului, dar probabil că în încercarea de a intra pe stadion oamenii vor cumpăra și aceste tichete la suprapreț. „Important e să aducem lumea la stadion și prin jocul nostru să facem publicul mândru. Avem curaj și ambiție, dar rezultatul contează. Jucăm acasă și eu cu echipa mea suntem favoriți„, a anunțat mijlocașul Ovidiu Hoban.


Polonezii sunt favoriți la casele de pariuri

Analiza obiectivă a bookmakerilor este primul semn rău pentru români. Potrivit celor care se ocupă de stabilirea cotelor la casele de pariuri, Polonia pleacă cu prima șansă în meciul de pe Național Arena. Echipa condusă în teren de Robert Lewandowski are cote la victorie de 2.50 la majoritatea caselor de pariuri. România are cote la victorie între 2.90 la Betfair și 3.00 la Unibet sau Fortuna. Pentru un egal, rezultat văzut probabil de mulți, cotele sunt între 3.05 la NetBet și 3.20 la Betfair.

 

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri de cuțit. Ce a mărturisit în fața sediului de poliție, în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup