Steaua – Carmen 0-1. „Militarii” ratează promovarea după un meci decis de un autogol

  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Marea favorită la câștigarea play-off-ului Ligii a 4-a București, Steaua, a comis-o la ultimul meci, a pierdut cu Carmen, scor 0-1, și a ratat pentru al doilea an consecutiv șansa de a promova în Liga 3.
  • Un autogol a decis jocul desfășurat duminică după-amiază pe stadionul Regie, iar echipa lui Daniel Iftodi va merge la barajul pentru accederea în a treia ligă, acolo unde o va întâlni pe reprezentanta județului Călărași, Mostiștea Ulmu, pe 15 și 22 iunie.
  • Ratarea obiectivului i-a făcut pe suporterii steliști să pătrundă pe teren, să facă scandal, să îi dezbrace pe jucători de echipament, să se certe cu legenda Marius Lăcătuș și apoi să mute scandalul în Ghencea.

 

Un punct, atât avea Steaua avans în clasament înaintea meciului direct cu Carmen din ultima etapă a play-off-ului și cu un egal ar fi devenit campioana Ligii a 4-a și ar fi reprezentat Bucureștiul la barajul pentru promovare. Însă totul s-a năruit după ce Alin Robu și-a trimis în propria poartă o mingea la o fază petrecută în minutul 27 în care s-a gafat  în careu în mai multe rânduri. Reușita roș-negrilor a venit cumva așteptat, după ce până atunci dominaseră jocul.

Încurajată din spate de o galerie de circa 2000 de fani, Steaua a alergat apoi tot meciul după egalare, însă n-a fost deloc lucidă, abia și-a creat ocazii și nu a reușit să înscrie.

Fluierul de final a adus haosul pe gazon. Ultrașii Stelei au rupt gardul de la peluză și au intrat pe teren, i-au alergat pe jucătorii lui Carmen și le-au făcut reproșuri roș-albaștrilor, pe care i-au lăsat fără tricouri. În plus, fanii s-au bătut și cu forțele de ordine și au fost calmați cu greu. Marius Lăcătuș a dat și el explicații în fața suporterilor și i s-a cerut demisia.

Steaua – Carmen 0-1 (Alin Robu a.g. 27)

  • Steaua București Iancu – Iordache, Pădureț, Nițu, Manu – Aldea, Constantinescu – Robu, Răsdan, Caetano – Medeiros
  • Rezerve: Plăcintă – Zamfir, Sitaru, Stoica, Vîlcea, Mărgărit, Predescu, Iancu
  • Carmen București: Stanciu – Jitaru, Bratu, Shedrack, Stancu – Nechita, Lungu – Ioniță, Chiacu, Pătrașcu – Kana

Clasamentul play-off-ului Ligii a 4-a București:

1. Carmen București – 11 puncte
2. Steaua București – 9 puncte
3. Progresul 2005 București – 2 punct
4. CS Dinamo București – 1 puncte

Programul etapelor play-off-ului Liga a 4-a București:

luni, 27 mai
ora 16:00 > Carmen – Progresul 3-1
Narcis Ioniță 18′, 52′, Alexandru Nechita 40′ / Marius Tudose 56′
ora 18:30 > Steaua – Dinamo 5-1
Lucas Caetano 6′, Matheos Medeiros 15′, Florin Răsdan 22′, 29′ – pen., Alin Robu 81′ /  Dacian Varga 90+1′

joi, 30 mai
ora 16:00 > Dinamo – Carmen 2-5
Dacian Varga 14′, Dinu Panait 87′ / Alexandru Nechita 10′, Florin Lungu 31′, Narcis Ioniță 45′, Stelian Stancu 58′, Hristu Chiacu 80′
ora 18:30 > Progresul – Steaua  0-2
Alin Robu 71′, Lucas Caetano 90+1′

duminică, 2 iunie
ora 13:30 > Progresul – CS Dinamo 1-1
ora 16:00 > Steaua – Carmen 0-1
Alin Robu 27′ – autogol

 

Minutul 90+5: Final de meci în Regie! Steaua ratează promovarea în Liga 3, după un meci decis de un autogol. Carmen București va juca în dublă manșă cu reprezentanta județului Călărași pentru un loc în eșalonul superior.


Minutul 90+4: Se încing spiritele în Regie! Portarul lui Carmen, Octavian Stanciu, este eliminat, după un conflict cu un jucător al Stelei. Și echipa lui Lăcătuș termină meciul în zece.


Minutul 86: Timpul trece în Regie! La acest scor, Steaua rămâne în Liga 4. Răsdan își încearcă norocul cu un șut de la distanță, dar Stanciu reține.


Minutul 71: Caetano trage puternic din afara careului, Stanciu se întinde și respinge în corner! Steliștii asediază poarta lui Carmen pe finalul partidei. Un gol ar fi suficient pentru a-i califica pe aceștia la barajul cu reprezentanta din Călărași.


Minutul 59: Șansă mare pentru Carmen! Chiacu primește o centrare în careu, reia cu capul, dar Iancu se întinde și respinge. Fanii Stelei își pierd răbdarea. Portarul lui Carmen s-a prăbușit pe gazon, după ce o petardă a explodat lângă el.


Minutul 54: Predescu execută o lovitură liberă din preajma careului. Decarul roș-albaștrilor trimite în careu, dar defensiva echipei lui Iftodi respinge și îndepărtează pericolul.


Minutul 48: Intervenție perfectă a lui Stelian Stancu! Fostul fotbalist de la Poli Timișoara și FCSB l-a deposedat perfect pe Aldea în careu. Jucătorul Stelei a cerut penalty, dar fără succes.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45: Pauză în Regie! La acest scor, Steaua ratează, pentru al doilea an consecutiv, promovarea în Liga 3.


Minutul 44: Carmen irosește o nouă ocazie. Lungu centrează din lovitură liberă, dar trimite în afara terenului.


Minutul 38: Steliștii au ieșit la joc! Elevii lui Lăcătuș caută golul egalizator, dar ocaziile periculoase lipsesc, momentan, de la poarta lui Stanciu. Asistență impresionantă pentru această partidă. Peluza și tribuna VIP sunt aproape pline.


Minutul 27: GOOOOOOL Carmen! Greșeală mare în defensiva Stelei! Chiacu ratează din fața porții, Iancu respinge, Jitaru trimite spre poartă și Alin Robu trimite în propria poartă. Așa arată clasamentul, la acest scor.

Clasamentul play-off-ului Ligii a 4-a București:

1. Carmen București – 11 puncte
2. Steaua București – 9 puncte
3. Progresul 2005 București – 2 punct
4. CS Dinamo București – 1 puncte


Minutul 23: Ocazie imensă ratată de Robu! Mijlocașul Stelei îl driblează pe Stanciu, dar trimite slab spre poarta goală, iar goalkeeper-ul lui Carmen revine și reține.


Minutul 20: Jocul este controlat de echipa lui Daniel Iftodi. Steliștii dau senzația că nu pot ieși din propria jumătate de teren, lucru care îl neliniștește pe Marius Lăcătuș. „Fiara” s-a ridicat de pe bancă.


Minutul 14: Ocazie mare pentru Carmen! Nechita execută o lovitură liberă, cu efect, spre vinclul porții lui Iancu. Mingea trece puțin pe lângă poartă.


Minutul 6: Fanii Stelei sunt la înălțime! Show pirotehnic în peluza Sud a stadionului din Regie.


Minutul 1: Fluier de start! Atmosferă de sărbătoare în Regie. Peluza rezervată fanilor steliști este aproape plină. Pentru a promova, Steaua are nevoie de minim un rezultat de egalitate.


15:52 Au umplut peluza din Regie! Steliștii au stat în toate cele trei partide în peluza Sud a stadionul din Regie, cea opusă față de peluza în care stau fanii rapidiști în partidele de pe teren propriu.


15:45 Fanii Stelei au luat foc! Hristu Chiacu, fostul campion al României cu Dinamo și actualul jucător al celor de la Carmen București a intrat pe gazon cu un tricou cu mesaj: „Doar Dinamo București”.


15:25 Dinamo și Progresul au încheiat la egalitate ultimul meci din play-off, scor 1-1. Sezonul este încheiat pentru cele două echipe, care vor evolua și în sezonul viitor în Liga 4. Meciul decisiv dintre Steaua și Carmen se apropie. Fanii steliști au luat cu asalt arena din Regie.

Clasamentul play-off-ului Ligii a 4-a București:

1. Steaua București – 9 puncte
2. Carmen București – 8 puncte
3. Progresul 2005 București – 2 punct
4. CS Dinamo București – 1 puncte


Steaua și Carmen joacă cele mai importante 90 de minute ale sezonului. Campioana și vicecampioana sezonului regular, cele mai bune echipe din Liga 4 București, își dispută locul de baraj la finalul unui playoff pe care l-au dominat. Ambele echipe au câștigat meciurile cu Progresul și cu CS Dinamo și sunt despărțite de un singur punct înaintea jocului direct care se va disputa azi, de la ora 16:00, pe stadionul din Regie. Avantajată de faptul că a câștigat sezonul regular, Steaua a intrat în playoff cu un punct mai mult decât Carmen, astfel că elevii lui Marius Lăcătuș au la dispoziție două variante pentru a-și asigura locul de baraj: victoria și egalul, în timp ce Carmen are doar varianta victoriei.

Se anunță o partidă interesantă și prin prisma faptului că pe stadionul din Regie își anunță prezența un număr important de fani ai Stelei. Aceștia și-au dat întâlnire în apropierea stadionului și vor pleca grupați, cu o oră înainte de joc, pentru a-și ocupa locul în peluză.

Programul etapelor play-off-ului Liga a 4-a București:

duminică, 2 iunie
ora 13:30 > Progresul – CS Dinamo
ora 16:00 > Steaua – Carmen

luni, 27 mai
ora 16:00 > Carmen – Progresul 3-1
Narcis Ioniță 18′, 52′, Alexandru Nechita 40′ / Marius Tudose 56′
ora 18:30 > Steaua – Dinamo 5-1
Lucas Caetano 6′, Matheos Medeiros 15′, Florin Răsdan 22′, 29′ – pen., Alin Robu 81′ /  Dacian Varga 90+1′

joi, 30 mai
ora 16:00 > Dinamo – Carmen 2-5
Dacian Varga 14′, Dinu Panait 87′ / Alexandru Nechita 10′, Florin Lungu 31′, Narcis Ioniță 45′, Stelian Stancu 58′, Hristu Chiacu 80′
ora 18:30 > Progresul – Steaua  0-2
Alin Robu 71′, Lucas Caetano 90+1′

 

Minutul 90+3: Final de meci!


Minutul 90+1: GOOOOL Steaua! Echipa lui Lăcătuș se desprinde prin golul marcat de Caetano. Acesta este lăsat liber în careu și punctează fără probleme.


Minutul 71: GOOOOOL Steaua! Portarul Progresului respinge o minge venită de pe partea stângă, mingea ajunge la Robu care trage la colțul lung și deschide scorul.


Minutul 58: Ocazie pentru Steaua! Matheus scapă spre poarta Progresului și trage pe lângă poartă.


Minutul 47: O primă ocazie importantă pentru Steaua! Răsdan execută o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri și trimite puțin pe lângă poarta Progresului.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+1: Pauză în Regie! După 45 de minute extrem de disputate, scorul este egal, 0-0. Carmen va avea prima șansă pentru câștigarea Ligii 4 pe București dacă Steaua nu câștigă azi.


Minutul 40: Probleme pentru Steaua! Progresul bifează o altă ocazie periculoasă, în finalul primei reprize. Ion trimite pe poartă, dar Iancu respinge în corner.


Minutul 27: La această partidă asistă și Doru Bratu, legitimat, în prezent, la Carmen București. Acesta a evoluat în sezonul precedent la Rapid, și a obținut promovarea în Liga 3 în dauna Stelei.


Minutul 17: Ocazie importantă pentru Progresul! Viorel Lungu trimite o minge pe spațiul porții, dar Iancu este atent și reține.


Minutul 1: Fluier de start în Regie, la Steaua – Progresul! Circa 1.000 de suporteri steliști sunt prezenți pe stadion pentru a-și încuraja echipa. În acest moment, echipa antrenată de Marius Lăcătuș este pe locul doi, în spatele lui Carmen, echipă care a învins clar în meciul cu Dinamo, scor 5-2.


Steaua și Carmen par să ducă fără emoții lupta pentru locul de baraj. Cele mai bune echipe din sezonul regular au câștigat meciurile în prima etapă a playoff-ului. Elevii lui Marius Lăcătuș s-au distrat cu CS Dinamo, scor 5-1, în timp ce Carmen a trecut ușor de Progresul, scor 3-1. Joi, de la ora 16:00, Carmen va deschide ziua a doua a turneului cu un meci contra lui Dinamo, în timp ce Steaua București va juca, de la 18:30, cu Progresul.

În cazul foarte probabil în care Steaua și Carmen își vor câștiga partidele de joi, echipa care va merge la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a se va decide duminică. Steaua și Carmen se vor întâlni în meci direct, de la ora 16:00, pe stadionul din Regie. Echipa lui Marius Lăcătuș are avantaj de un punct în clasament, astfel că în partida directă are și varianta egalului.


Rezultatele după prima zi de playoff

Carmen – Progresul 3-1 (Ioniță 18, 52, Nechita 40 / M. Tudose 56)

Steaua – CS Dinamo 5-1 (Caetano 6, Medeiros 15, Răsdan 22, 29-pen., Robu 81 / Varga 90+1)

Clasament

  1. Steaua – 6p.
  2. Carmen – 5p.
  3. Progresul 2005 – 1p.
  4. Dinamo – 0p.

Program

Joi, 30 mai:

  • ora 16:00 CS Dinamo – Carmen
  • ora 18:30 CS Progresul – Steaua

Duminică, 2 iunie

  • ora 13:30 CS Progresul – CS Dinamo
  • ora 16:00 Steaua – CS Carmen

Minutul 90+3: Fluier final! Steaua și Carmen încep în forță playoff-ul.


Minutul 90+1: GOOOL Dinamo! Dacian Varga înscrie frumos și marchează golul de onoare al dinamoviștilor.


Minutul 81: GOOOL Steaua! Robu a dus scorul la 5-0. Steliștii încep en-fanfare playoff-ul Ligii 4.


Minutul 45+1: Pauză în Regie.


Minutul 29: GOOOL Steaua! Răsdan a înscris după ce Robu a executat inteligent o lovitură de la 11 metri. Robu a împins mingea în față, iar Răsdan a trimis în plasă pentru 4-0.


Minutul 28: La meciul din Regie asistă și Alexandru Iordănescu, fratele lui Edi Iordănescu. Legitimat în trecut la FCSB și Concordia Chiajna, mijlocașul în vârstă de 25 de ani a filmat în repetate rânduri galeria Stelei.


Minutul 22: GOOOL Steaua! Răsdan înscrie pentru 3-0. Manu a centrat din banda stângă, portarul Văduva a scăpat mingea, iar Răsdan a trimis în plasă, cu ajutorul stâlpului din dreapta.


Minutul 20: Prima schimbare a partidei. A intrat Zaharia, la Dinamo, a ieșit Vlad.


Minutul 15: GOOOL Steaua! Robu a centrat în fața porții, iar Medeiros a plonjat și a împins mingea în plasă pentru 2-0. Dinamo e la pământ, Varga și Pulhac sunt depășiți de tonusul rivalilor.


Minutul 6: GOOOL Steaua! Lucas Caetano a deschis scorul după o gafă incredibilă a dinamoviștilor.


Minutul 1: A început meciul dintre Steaua și Dinamo.


18:20 Circa 2.500 de steliști vor asista la meciul cu Dinamo din prima etapă a playoff-ului de promovare.


17:40 Fanii Stelei au luat cu asalt Regia, pentru meciul cu Dinamo din playoff.

Suporterii Stelei s-au organizat deja pentru partidă și, potrivit unui anunț făcut de Asociația Steliștilor 1947, galeria și-a dat întâlnire în parcarea de la Bricostore Orhideea, la ora 16:00, acolo de unde fanii vor merge pe jos către stadion.


Echipa considerată a fi favorită pentru accederea în sezonul viitor al Ligii 3, Steaua București începe programul din playoff contra echipei care s-a clasat pe locul 4 la finalul sezonului regulat. Steaua – CS Dinamo este partida cap de afiș a zilei de luni, 27 mai, partidă care se va disputa pe stadionul „Regie” din București.

Cel puțin la nivel teoretic, Steaua ar trebui să nu aibă emoții cu Dinamo. Elevii lui Marius Lăcătuș au dominat autoritar această ediție de campionat și, în cele 30 de meciuri jucate, au obținut 28 de victorii, un egal și o înfrângere. Mai mult, Steaua a reușit să înscrie 191 de goluri – o medie de 6.4 goluri pe meci – și a primit doar 6 goluri. De cealaltă parte, Dinamo și-a obținut locul între cele mai bune patru echipe din playoff cu o clasare pe locul al patrulea. „Câinii” au avut 23 de victorii, trei egaluri și patru înfrângeri și un golaveraj de 118 goluri marcate și 29 primite. În sezonul regulat, Dinamo a reușit să obțină un rezultat de egalitate pe teren propriu, 1-1, împotriva Stelei, însă în retur elevii lui Marius Lăcătuș au câștigat fără emoții, 3-0 pe terenul numărul 5 din Complexul Sportiv Steaua.

Steaua – CS Dinamo, live blog în playoff-ul pentru promovarea în Liga 3

Marius Lăcătuș are la dispoziție întregul lot pentru jocurile din playoff. Antrenorul roș-albaștrilor se poate baza pe vedetele Răsdan, Iancu și Predescu, în ciuda unei accidentări care l-a ținut pe ultimul în afara terenului în ultima perioadă. Alin Predescu a fost testat cu succes, timp de o repriză, în ultima partidă din sezonul regulat, la victoria Stelei cu 7-1 în fața celor de la Asalt, iar mijlocașul ofensiv este așteptat să intre titular și cu forțe depline încă de la primul meci din playoff. În tabăra dinamoviștilor, principalele motive de bucurie sunt legate de aducerea recentă la echipă a unor fotbaliști cu performanțe la cel mai înalt nivel din fotbalul românesc. Astfel, pentru Dinamo vor evolua fundașul Cristi Pulhac și mijlocașul ofensiv Dacian Varga, ambii în vârstă de 34 de ani.

Playoff pentru promovare Liga 3, program

Partidele din playoff se vor juca pe stadionul „Regie”, asta după ce Steaua București a insistat pentru o arenă care să poată găzdui și suporterii. Echipa antrenată de Marius Lăcătuș se bazează pe un număr mare de suporteri, motiv pentru care au fost puse deja în vânzare bilete tip abonament, valabile pentru toate cele trei zile în care se va juca. Astfel, programul meciurilor din playoff-ul pentru promovarea în Liga a III-a este următorul:

Luni, 27 mai:

  • ora 16:00 Carmen – CS Progresul
  • ora 18:30 Steaua – CS Dinamo

Joi, 30 mai:

  • ora 16:00 CS Dinamo – Carmen
  • ora 18:30 CS Progresul – Steaua

Duminică, 2 iunie

  • ora 16:00 CS Progresul – CS Dinamo
  • ora 18:30 Steaua – CS Carmen
Cristian Scutariu / Redactor
Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării Stăpânului Moldovei! Totul a fost filmat cu o dronă
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării Stăpânului Moldovei! Totul a fost filmat cu o dronă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen