EXCLUSIV | Prima plecare de la Viitorul după câştigarea titlului este chiar antrenorul? "Hagi se simte pregătit să dea curs unei oferte de la un club important!"

23 mai 2017 10128 afişări Liga 1

Gică Hagi ar putea să plece de la Viitorul în această vară. Preşedintele echipei campioană, Cristian Bivolaru, a declarat la ProSport LIVE că "Regele" se simte pregătit să preia o echipă importantă din Europa în condiţiile în care va avea o asemenea ofertă. Singura condiţie pusă de Hagi este ca respectivul club să-i ofere timp pentru a putea construi aşa cum a făcut-o la Viitorul.

Chiar dacă va prelua din punct de vedere tehnic o altă echipă, Hagi va rămâne implicat în proiectul de la Viitorul. De altfel, Bivolaru a dezvăluit că este posibil ca din sezonul viitor echipa să aibă alţi patroni, iar aceştia au pus condiţia ca "Regele" să aibă un rol important în viaţa clubului.

"Hagi se simte foarte pregătit să dea curs unei eventuale foarte pe care ar putea s-o primească de la un club important. Un club important care să vină şi cu un proiect pe termen lung. El spune că ar putea asigura continuitatea, atât la nivelul primei echipei, cât şi la nivelul Academiei, lucrurile sunt bine aşezate", a declarat Cristian Bivolaru la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.