EXCLUSIV | Cât scoate Negoiţă lunar din buzunar pentru a plăti salariile jucătorilor dinamovişti: "Am văzut documentele!"

19 feb 2019 9483 afişări Liga 1

Acţionarul Ionuţ Negoiţă plăteşte o sumă uriaşă pentru a achita salariile jucătorilor dinamovişti. Roş-albii au al treilea buget din Liga 1 Betano. Dezvăluirea a fost făcută în direct la ProSport LIVE de către Florin Prunea, cel care a fost foarte aproape de a reveni oficial în cadrul clubului, dar negocierile din octombrie anul trecut s-au stopat din cauza neînţelegerii asupra perioadei contractuale.

"Am văzut documentele. Nu ştiu ce i se poate reproşa lui Negoiţă. Dinamo are al 3-lea buget din Liga 1, nu al 4-lea. Deci, plăteşte 135.000 de euro pe lună net! Negoiţă a pus la dispoziţie tot. La Astra, spre exemplu, e mai jos, 92.000 de euro. Ştiu că şi la Sepsi sunt salarii mari, au unii şi 7.000 de euro pe lună...", a spus Florin Prunea la ProSport LIVE.

La sfârşitul lunii trecute, preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, anunţa: "Este adevărat, însă se oferă nişte bonusuri condiţionate de o minimă performanţă, care sunt foarte mari. Dacă vii la Dinamo doar ca să respiri la Săftica şi să alergi, iei între 4.000 de euro şi 7.000 de euro. Dacă şi baţi pe cineva şi ai rezultate poţi ajunge să câştigi salarii între 10.000 de euro şi 12.000 de euro. Eu presupun că jucătorul care vine, vine să facă şi performanţă.

Dacă nu are performanţă, eu sunt obligat să îi dau salariul din contract. Dacă are performanţă şi învinge pe cineva, se adaugă primele. Am avut un lot de 17 jucători care au mâncat, au alergat, au transpirat pe la Săftica şi, după aceea, cu rezultatele mai puţin".

În noiembrie, Prunea a fost aproape să semneze acordul cu Dinamo urmând a ocupa o funcţie de conducere în organigramă. La ProSport LIVE, fostul mare portar a explicat de ce mutarea nu s-a materializat.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.