EPIC! Asta e cea mai AMUZANTĂ fază din tot sezonul Ligii 1! VIDEO - Cerniauskas, la gafa carierei: gol INCREDIBIL primit de Vaslui! Ce decizie trebuia să ia brigada de arbitri

4 mar 2013 31885 afişări Liga 1

UPDATE: Faza controversată din finalul partidei dintre Pandurii şi Vaslui trebuia judecată de arbitri. Dan Lăzărescu este de părere că brigada de arbitri ar fi trebuit să acorde lovitură liberă pentru Vaslui pentru că Matulevicius a comis henţ.

"Mâna se duce spre minge. Este un gest reflex, însă observ că mână se duce spre minge. Sunt convins că arbitrul nu a văzut această fază, dar trebuia acordată lovitură liberă pentru Vaslui", a declarat Dan Lăzărescu la DolceSport.


Fază incredibilă la Pandurii - Vaslui. Portarul moldovenilor, Cerniauskas, a comis o eroare monumentală, greşeala sa costând echipa lui Hizo toate punctele.

În minutul 80, la o fază aparent banală, Cerniauskas s-a grăbit şi a degajat rapid. Balonul l-a lovit pe atacantul Pandurilor, Matulevicius, şi a intrat în poartă. La această fază, moldovenii au solicitat henţ, acuzând că vârful gorjenilor a lovit mingea cu mână.

Pandurii - Vaslui s-a încheiat cu scorul de 2-1. Matulevicius a deschis scorul în minutul 56, iar Jumisse a egalat cinci minute mai târziu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.