EXCLUSIV | Lăcătuş iese la raport după ratarea promovării! Când se stabileşte viitorul antrenorului Stelei

3 iun 2019 8559 afişări Fotbal Intern

Pompiliu Bixi Mocanu, comandantul CSA Steaua, a vorbit, luni, în direct la ProSport LIVE, despre situaţia Stelei după ratarea promovării în Liga 3 pentru al doilea an consecutiv. Cel care conduce destinele clubului Militar a anunţat că se va face o analiză, pe care o pregăteşte Marius Lăcătuş, încă antrenorul roş-albaştrilor, şi care va fi analizată foarte bine.

Steaua a fost învinsă de Carmen cu 1-0, în Regie, în meciul decisiv pentru barajul de promoare în Liga 3. Bixi Mocanu spune că proiectul echipei de fotbal va continua chiar şi fără Marius Lăcătuş. Comandantul clubului Steaua nu vrea să ia decizii la cald.

"Suntem foarte supăraţi, dezamăgiţi faţă de ceea ce s-a întâmplat, am vorbit cu Neagoe, responsabilul echipei, dar şi cu antrenorul Marius Lăcătuş. O să luăm măsuri ziele astea, care vizează partea organizatorică, dar şi faţă de cei care se ocupă de activitatea echipei. (n.r. - Lăcătuş) Mi-a prezentat câteva argumente şi concluzii faţă de jocul de ieri, o să o pună şi pe hârtie. Când va fi gata vom avea documentul şi vom analiza. Echipa va contiuna, cu mine ,fără mine, e echipa clubului. Cu sau fără Marius Lăcătuş.

Noi facem analiza şi vedem dacă mergem cu aceaşi echipă managerială sau cu aceaiaşi antrenori. Lăcătuş are o opţiune de onoare, îşi asumă rezultatele, e dezamăgit, supărat... M-am legat sufleteşte de el, sincer aş vrea să mai aşteptăm un pic cu decizia şi apoi vă anunţăm", a spus Pompiliu Bixi Mocanu, luni, în direct la ProSport LIVE.

Steaua a ratat pentru al doilea an promovarea în Liga 3. Anul trecut, Rapid le-a luat faţa roş-albaştrilor şi au mers la baraj, apoi au urcat în al treilea eşalon din fotbalul românesc, acum a venit rândul celor de la Carmen.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.