VIDEO | Nepotul lui Gigi Becali s-a împăcat cu soţia, Alina, deşi divorţul părea inevitabil! Avem dovada: cum au fost surprinşi cei doi

26 mai 2019 30762 afişări Diverse
VIDEO | Nepotul lui Gigi Becali s-a împăcat cu soţia, Alina, deşi divorţul părea inevitabil! Avem dovada: cum au fost surprinşi cei doi

Vasile Geambazi şi Alina Geambazi pare că s-au împăcat. Cei doi au fost surprinşi din nou împreună, la o cafenea din Bucureşti. Pe imagini, soţii Geambazi par foarte apropiaţi şi nu poate fi vorba de o simplă întâlnire între amici. Se ţin de mână, îşi zâmbesc şi se simt bine unul în compania celuilalt.

Împăcarea este una surprinzătoare, în condiţiile în care relaţiile dintre ei se răciseră foarte mult. Se pare că Gigi Becali a fost foarte deranjat de comportamentul Alinei, în momentul în care aceasta ar fi decis să divorţeze de Vasile. Totul începuse înaintea sărbătorilor de iarnă, pe care le-au petrecut separat. Alina a fost plecată într-o vacanţă în afara României şi separarea părea inevitabilă în urmă cu câteva luni, când soţii au întreprins demersurile pentru despărţirea legală, la un notar din Bucureşti.

Între timp au început să vorbească şi pare că se iubesc din nou. Imaginile vorbesc de la sine. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.