Florin Cernat este ajutat de Steaua să se recupereze! AUDIO Ascultă ce zice despre un transfer în Ghencea!

23 ian 2011 59 afişări Stranieri

După o pauză de trei luni, cauzată de o dublă fractură de tibieşi peroneu, Florin Cernat este ajutat de cei de la Steaua să serecupereze. Mijlocaşul lui Karabukspor spune că abia aşteaptă săreintre pe teren şi să-şi ajute echipa să termine cât mai sus încampionatul Turciei: "M-am accidentat în etapa a opta, acummă simt bine, sper să fie bine şi după accidentareaasta".

Românul abia aşteaptă duelul cu Stancu, Zapata şi Culio, în turKarabuk reuşind o victorie surprinzătoare în faţa Galatei. Cernatdoreşte să repete isprava: "O să ne întâlnim cu Galata,sper că la finalul meciului eu voi fi cel fericit", spunemijlocaşul, pentru www.prosport.ro

Cât despre o revenire în ţară, acolo unde s-a speculat că estedorit de Steaua, Cernat susţine că încă nu e momentul: "Nuse pune problema să mă întorc în ţară, iar când o voi face, mă voiîntoarce la Oţelul, este echipa mea de suflet. M-aş bucura enorm săia titlul anul acesta"

Ascultă în player tot interviul cuFlorin Cernat, acordat în exclusivitate pentruwww.prosport.ro!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.