VIDEO "Totul despre colegele mele" | Poveştile Simonei Pop. "Ana a spălat geamurile şi a doua zi... POC!". Ce i s-a întâmplat în avion Simonei Gherman şi cu cine se lupta Loredana Dinu în Rio

30 dec 2016 4554 afişări Scrima
VIDEO "Totul despre colegele mele" | Poveştile Simonei Pop. "Ana a spălat geamurile şi a doua zi... POC!". Ce i s-a întâmplat în avion Simonei Gherman şi cu cine se lupta Loredana Dinu în Rio

Simona Pop, una dintre campionele olimpice din echipa de spadă a României, a fost invitata lui Andru Nenciu în studioul ProSport Live şi a dezvăluit secretul din spatele aurului de la Rio. Spadasina din Satu Mare a vorbit despre începuturile ei în scrimă, despre ce înseamnă o adevărată echipă şi modul în care sportul te căleşte pentru viaţa de zi cu zi.

Pe lângă toate acestea, Simona Pop a relatat şi unele dintre cele mai haioase întâmplări trăite la Rio de Janeiro, alături de colegele sale, Ana Maria Popescu, Simona Gherman şi Loredana Dinu. Becul din avion, "obsesia" feresterlor curate şi "adevărata doamnă" din echipa de spadă, sunt peripeţiile povestite de Simona Pop în cadrul rubricii Totul despre colegele mele, la ProSport Live.

...despre Ana Maria Popescu: "Probabil mulţi au aflat că aveam probleme legate de curăţenie la Rio. Ne-am făcut apucat să facem curat, iar Ana avea o problemă cu ferestrele. A spălat Ana geamurile, iar a doua zi, când să ieşim, am auzit <<Poc!>>. A intrat în geam, cu cafea, cu tot. Nu l-a văzut, atât de curat era!".

...despre Simona Gherman: "După un drum foarte lung cu avionul, la Rio, întreabă Simona: <<ce-i becul ăla care pâlpăie?!>>. Eu m-am uitat şi m-am gândit că este turnul de control, dar Simona s-a uitat mai bine şi am realizat că era, de fapt, aripa avionului, era becul de pe aripă".

...despre Loredana Dinu: "E haioasă aşa cum este ea. Gândindu-mă la o întâmplare haioasă cu ea, nu-mi vine acum ceva în minte. La Rio ea era cu curăţenia, mereu. Cum avea puţin timp liber, ştergea ceva... făcea curat. E haioasă aşa cum e. Este adevărata doamnă din echipă, e mereu aranjată, cochetă. Noi, celălalte, n-avem nicio treabă!"

La Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, echipa feminină de spadă a României a cucerit medalia de aur, după ce a învins, în finală, reprezentativa Chinei, scor 44-38.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.