VIDEO | S-a dat sau nu cuvântul membrilor în Adunarea Generală la handbal? Ce a declarat Remus Drăgănescu şi proba Federaţiei

24 iun 2019 1306 afişări Handbal

Remus Drăgănescu, fost vicepreşedinte al FR de Handbal, a reclamat săptămâna trecută, după Adunarea Generală Ordinară, faptul că şedinţa a durat vreo 50 de minute, totul a mers pe repede-înainte, iar membrii prezenţi nu au primit acceptul de a lua cuvântul.

„Nu s-a dat cuvântul la nicio persoană, nici nu s-a încercat asta. S-a trecut rapid peste modificările Statutului, cu 1-2 voturi împotrivă. În 50 de minute, s-a rezolvat practic totul, alocuţiunea preşedintelui, s-a prezentat situaţia economică, s-au dezafiliat nişte cluburi şi au fost afiliate altele în grup, s-a trecut rapid la Statut şi asta a fost tot. După care s-a trecut la tragerea la sorţi pentru sezonul 2019-2020”. În viaţa mea nu am mai fost la o astfel de Adunare Generală...

A fost o lipsă de maturitate ori o strategie diabolică de a nu da cuvântul nimănui, să nu zică nimic, ori o lipsă de interes”, a fost declaraţia lui Remus Drăgănescu.

Federaţia Română de Handbal a răspuns cu filmuleţ de câteva secunde, prin care preşedintele Alexandru Dedu a lansat o invitaţie asistenţei pentru a lua cuvântul în Adunarea Generală: „... pentru Liga Naţională, v-aş ruga pe cei dintre d-voastră care vor să transmită ceva, vin cu o sugestie, concret argumentat şi ideal spre ceva pozitiv, să se înscrie la cuvânt. Vă rog frumos!”.

Aşadar, s-a dat sau nu cuvântul membrilor în Adunarea Generală pentru a ridica nişte probleme ale handbalului românesc?

Conform imaginilor puse la dispoziţie de Federaţie, de ce nu s-a înscris nimeni la cuvânt? Înseamnă că nimeni nu a avut sugestii de făcut, pentru că fie tot ce se întâmplă azi este în regulă, fie există o lipsă acută de idei şi viziune. Sau, pur şi simplu, dezinteres!

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.