Absolut impresionant! VIDEO Imaginile astea fac acum înconjurul lumii! E greu de crezut că cineva poate face aşa ceva la 86 de ani

24 aug 2012 2727 afişări Gimnastica

La 86 de ani, Johanna Quaas este cu siguranţă cea mai în vârstă gimnastă din lume. Cu toate acestea, vârstă n-o împiedică să-şi etaleze cu graţie mişcările.

Cu o formă fizică de invidiat, Johanna Quaas impresionează prin acurateţea cu care execută exerciţiile, chiar dacă acestea nu sunt foarte complicate. Performanţele sale n-au fost trecute cu vederea. De-a lungul participărilor la competiţiile de gimnastică rezervate seniorilor, nemţoaica a câştigat nu mai puţin de 11 medalii.

De altfel, de când se ştie, Johanna Quaas a fost o mare iubitoare a sportului, nu numai a gimnasticii. După spusele ei, în 1954 a făcut parte dintr-o echipă de handbal care a reuşit să câştige Campionatul Germaniei de Est.

Sursa video: marca.com

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.