România U21 la EURO 2019 | Mirel Rădoi a anunţat una dintre schimbările din "primul 11" pentru meciul cu Franţa! Selecţionerul mută în atac: cine intră pe teren

24 iun 2019 6392 afişări U21
România U21 la EURO 2019 | Mirel Rădoi a anunţat una dintre schimbările din "primul 11" pentru meciul cu Franţa! Selecţionerul mută în atac: cine intră pe teren

Selecţionerul Mirel Rădoi e în faţa celei mai mari performanţe din carieră: calificarea în semifinale la EURO U21! Fostul căpitan al FCSB a vorbit despre partida decisivă cu Franţa U21, din grupe, şi a recunoscut prima schimbarea pe care o va opera în echipa de start: introucerea lui Florinel Coman. 

România U21 are nevoie de un rezultat pozitiv în faţa Franţei U21 pentru a se califica în semifinalele EURO 2019. Accederea în semifinale înseamnă şi prezenţa la Jocurile Olimpice, după o pauză de mai bine de 50 de ani.

În cazul unui rezultat de egalitate, Franţa şi România merg la braţ în semifinalele EURO 2019 U21. Vezi aici cele trei scenarii pentru accederea în semifinale!

”Ne aflăm în faţa unei partide importante, dar în acelaşi moment, decisivă. Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră sau dintre noi ne-am fi gândit că putem fi în prezenţa dumneavoastră aici cu cele şase puncte după două partide. Am scris istorie până acum, dar cred că în acest moment cele şase puncte, dacă nu vom lua măcar un punct mâine seară, pot rămâne în urmă şi asta înseamnă că putem da cu piciorul la una dintre cele mai mari şanse pe care le avem în acest moment.

În momentul de faţă, din punct de vedere fizic şi din punct de vedere mental, sunt problemele pe care le avem. Cred că mâine seară, la ora partidei, vor fi şi ceva schimbări şi din punct de vedere mental va trebui până mâine seară să găsim soluţii, să încercăm să îi relaxăm puţin. În acelaşi timp, trebuie să le arătăm exact ce trebuie să facă. Înainte de toate, în aceste două meciuri am arătat şi unitate şi spirit şi determinare şi sacrificiu, cred că mâine seară înainte de toate vom avea nevoie de echilibru. Important e ca mâine să avem cel puţin un punct de partea noastră, pentru a ne realiza obiectivul", a declarat Rădoi. 

Cele două goluri marcat cu Anglia, dar şi penalty-ul obţinut l-au convins pe Rădoi că Florinel Coman merită să fie titular cu Franţa, în ultima partidă din grupă: "Clar vor fi schimbări în 'primul 11' şi una este aici de faţă (n.r. - Florinel Coman), care şi-a câştigat locul de titular”, a declarat Mirel Rădoi.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.