EURO U21 2019 | Mircea Rednic, mesaj clar către Mirel Rădoi: "Să îi protejeze de cei care zic fac eu, dreg eu!"

19 iun 2019 2678 afişări U21
EURO U21 2019 | Mircea Rednic, mesaj clar către Mirel Rădoi: "Să îi protejeze de cei care zic fac eu, dreg eu!"

Echipa naţională de tineret atrage privirile şi comentariile ca un magnet. Rezultatul istoric, scor 4-1 în faţa selecţionatei Croaţiei, a venit cu un val de laude, cuvinte mari şi oferte de transferuri.

Deşi evoluţia băieţilor pregătiţi de Mirel Rădoi a fost aplaudată şi apreciată de fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, acesta a tras un semnal de alarmă.

"Un meci bun, foarte bun, pragmatici, ocaziile avute au fost fructificare. Aş vrea să le transmit un sfat, am văzut foarte multă euforie, deja se vorbeşte despre plecări, de comparaţii, de milioane de euro, de echipe mari. Ar trebui să uite acest prim meci, care a fost într-adevăr cu o echipă bună, şi să rămână modeşti. I-aş spune lui Mirel Rădoi să îi protejeze de voi şi de ceilalţi care apar în faţă, cu pieptul că am făcut eu, am dres eu, v-am zis eu rezultatul", a spus Mircea Rednic, la microfonul Digi Sport.

România va juca vineri, 21 iunie, de la ora 19:30, al doilea meci din grupa C de la EURO 2019, contra naţionalei Angliei U21.

Clasament Grupa C

1. România - 3 puncte

2. Franţa - 3 puncte

3. Anglia - 0 puncte

4. Croaţia - 0 puncte

Programul grupei C:
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

Program EURO 2019
GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.