"Nu fumez, nu beau alcool, nu pierd nopţile şi beau cel puţin doi litri de apă pe zi". Aşa se menţine în formă scriitoarea Ioana Lee. Cine sunt sportivii români care o apreciază | FOTO

28 iun 2017 4650 afişări Timp liber
"Nu fumez, nu beau alcool, nu pierd nopţile şi beau cel puţin doi litri de apă pe zi". Aşa se menţine în formă scriitoarea Ioana Lee. Cine sunt sportivii români care o apreciază | FOTO 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/31146/16525565/1/lee.jpg

Ioana Lee este o româncă stabilită în Washington D.C de la începutul anilor 2000 şi o prezenţă constantă la evenimentele diplomatice din Capitala Americii. În timpul liber, se antrenează la sala de fitness ore întregi, la vârsta de 44 de ani având un trup de zeiţă.

Cărţiile scrise de Ioana, inspirate fiind din propria-i viaţă, sunt pe gustul sportivilor români precum fotbalistul Adrian Cristea sau campioană olimpică la judo Alina Dumitru. Aceştia au fost surprinşi de camera foto în timp ce savurau romanele ”Coşmarul american” şi ”Reflecţiile unui blog-trotter”, publicate atât în română cât şi în engleză. După ce a divorţat de două ori, Ioana a regăsit de fiecare dată puterea să o ia de la capăt mai puternică. 

Ioana este cu siguranţă una dintre cele mai fermecătoare românce stabilite în Statele Unite ale Americii, fiind o dovadă vie a faptului că România este ţara unde se nasc femeile frumoase. Cu toate acestea, Ioana a ajuns celebră, nu datorită calităţilor sale fizice de invidiat, ci a cărţilor sale autobiografice pe care le-a scris de-a lungul anilor. În romanele sale, Ioana Lee îşi asumă public greşelile emoţionale, mai exact cele două căsnicii sortite eşecului, prima cu un prinţ japonz, iar a doua cu un tânăr funcţionar american. 

Primul roman al Ioanei, "Ai Suru, A iubi", în care este povestită cu lux de amănunte viaţa strictă şi imposibilă alături de prinţul japonez, la care se supusese din dragoste, a avut cele mai mari vânzări, fiind nevoie să se tipărească trei ediţii în română dar şi una în engleză. Iar în "Coşmarul american", Ioana scrie despre cum şi-a revenit după primul său divorţ, despre cariera sa la o televiziune din România dar şi despre cum a căzut din nou în mirajul iubirii, ce a dus la al doilea său divorţ. În prezent, Ioana şi-a găsit fericirea, fiind măritată pentru a treia oară, tot cu un american, şi trăind o căsnicie aşa cum a visat de la vârsta de 20 de ani. 

Revenind la fizicul de invidiat pe care îl afişează cu mândrie la vârsta de 44 de ani, Ioana spune că secretul său este...apa: "Nu fumez, nu beau alcool, nu pierd nopţile şi beau cel puţin doi litri de apă pe zi. Respect acest stil de viaţă de la vârsta de 20 de ani când eram o mare admiratoare a Lindei Evanghelista iar ea a mărturisit că acesta este secretul frumuseţii ei", a arătat Ioana Lee, care mănâncă sănătos şi se antrenează de 3 ori pe săptămână cu cei mai renumiţi antrenori de fitness din Washington D.C: "Pielea o protejez prin exfoliere şi cu ulei de nucă de cocos şi cremă de protecţie solară", a mai spus Ioana. 

Ioana a semnat de curând contract cu editura RAO, alături de care va publica un nou roman. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.