Ultimele detalii despre starea lui Florin Busuioc. Ce vor să facă medicii din Bucureşti şi un anunţ care provoacă fiori: "Este o situaţie alarmantă!"

11 nov 2018 89813 afişări Sportbiz
Ultimele detalii despre starea lui Florin Busuioc. Ce vor să facă medicii din Bucureşti şi un anunţ care provoacă fiori: "Este o situaţie alarmantă!"

Actorul şi prezentatorul de televiziune Florin Busuioc (56 de ani) se află în continuare la secţia de Terapie intensivă a spitalului Fundeni din Bucureşti, iar starea sa rămâne una dificilă. E de aşteptat ca medicii bucureşteni să-i monteze un al doilea stent, iar Tudor Ciuhodaru atrage atenţia asupra pericolului la care este supus "Busu".

Ajuns la spital ca urmare a infarcturilor suferite marţi seară pe scena Filarmonicii din Craiova, Florin Busuoic a fost perat în Bănie de către un medic rezident de 30 de ani, apoi a fost transportat de urgenţă la Bucureşti, cu un elicopter SMURD, pentru a fi internat la spitalul Fundeni. Acolo, starea sa nu s-a îmbunătăţit considerabil şi nu s-au făcut paşii necesari pentru revenirea completă, iar situaţia nu s-a îmbunătăţit în ultimele zile.

Acum, Busu se află la terapie intensivă, iar medicii din Capitală au ajuns la concluzia că ar putea avea nevoie de un al doilea implant de stent. Iar problemele nu se opresc aici, anunţă celebrul doctor Todor Ciuhodaru: "Este greu de spus evoluţia ulterioară. Aceste vizite într-o secţie de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o ţară în care infecţiile nozocomiale sunt prezente. Este o situaţie alarmantă. Unul din cinci supravieţuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani", a spus reputatul cadru medical, pentru România TV.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.