Tragedie în Rusia! Un fotbalist de la Lokomotiv Moscova a murit după ce şi-a petrecut o noapte în oraş

13 ian 2019 51029 afişări Sportbiz
Tragedie în Rusia! Un fotbalist de la Lokomotiv Moscova a murit după ce şi-a petrecut o noapte în oraş

Tragedie în fotbalul din Rusia! Alexey Lomakin (18 ani), un fotbalist de la Lokomotiv Moscova, a fost găsit mort, după ce şi-a petrecut o noapte în oraş. The Sun susţine că mama sa a fost cea care s-a alarmat după ce băiatul nu s-a mai intors acasă şi nu a mai putut fi găsit de pe data de 30 noiembrie.

Presa din Anglia susţine că mama acestuia a mai declarat că Lomakin ar fi plecat de acasă la club, unde urma să fie supus unui control medical. Acesta ar fi rămas la club peste noapte. A urmat o noapte petrecută alături de un prieten într-un club, unde cei doi au consumat băuturi alcoolice. Aceasta ar fi încercat să-l sune, dar potrivit publicaţiei dni24 din Rusia, copilul şi-a uitat telefonul într-un rucsac pe bancheta unui taxi din Moscova.

Ivestigaţiile pentru a stabili exact cauza morţii sunt în desfăşurare, dar deocamdată dispariţia sa e neclară. Mama băiatului a explicat faptul că fiul ei era sub un tratament, iar pastilele îi dădeau o stare de confuzie.

The Sun susţine că Lomakin ar fi murit îngheţat de frig!

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.