Surpriză totală! Anghel Iordănescu şi Ilie Năstase, candidaţi la Europarlamentare: "Suntem deosebit de onoraţi!"

2 mar 2019 14059 afişări Sportbiz
Surpriză totală! Anghel Iordănescu şi Ilie Năstase, candidaţi la Europarlamentare: "Suntem deosebit de onoraţi!"

Ilie Năstase, primul lider mondial din istoria tenisului, şi Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al României, vor candida la alegerile Europarlamentare din partea partidului UNPR. Anunţul a fost făcut de Gabriel Oprea, liderul formaţiunii politice, la reuniunea care a avut loc la Constanţa.

Cei doi au fost prezenţi la şedinţă. „Suntem deosebit de onoraţi să avem pe lista pentru europarlamentare doi patrioţi români, unii dintre cei mai buni ambasadori ai ţării noastre, care au susţinut şi au promovat fără încetare imaginea României în lume. De astfel de oameni avem nevoie să reprezinte ţara peste tot în lume, nu de unii care după ce au fost trimişi de români în Parlamentul European au uitat că ei sunt români şi nu au făcut altceva decât să ne denigreze ţara”, a spus Gabriel Oprea, potrivit News.ro.

„Îi cunosc pe aceşti doi bravi români de foarte multă vreme. Îmi amintesc un moment interesant: eram vicepremier, Victor Ponta era premier şi venea în vizită oficială la Palatul Victoria vicepreşedintele american Joe Biden. Aveam cu toţii emoţii, să iasă totul bine. L-a aşteptat generalul Ilie Năstase, care i-a dăruit racheta de tenis cu care a câştigat US Open, cu autograf. Domnul Biden l-a îmbrăţişat pe Ilie Năstase şi l-a întrebat: Dacă îmi las şi eu părul lung, mă fac şi pe mine general? Toată lumea s-a amuzat, atmosfera s-a relaxat automat, totul a decurs foarte bine. Acesta este Ilie Năstase!

Anghel Iordănescu, o mare valoare a sportului, a fotbalului românesc. Este antrenorul secolului, iar noi suntem prieteni de o viaţă. A fost şi senator UNPR. Aceştia sunt români care au făcut cu adevărat ceva pentru România, au creat valoare şi lasă moştenire românilor această valoare. Ei sunt oamenii care trebuie votaţi, oamenii care trebuie să reprezinte în continuare România, de acum în Parlamentul European!”, a declarat preşedintele UNPR.

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a participat sâmbătă, la Constanţa, la Reuniunea Regională a organizaţiilor UNPR din regiunea II Sud-Est. Agenda întâlnirii a cuprins teme care privesc reorganizarea UNPR, alegerile pentru Parlamentul European şi actualitatea politică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.