Serena Williams, implicată într-un nou scandal! Decizia care a provocat un val de reacţii de nemulţumire

7 mar 2019 9914 afişări Sportbiz
Serena Williams, implicată într-un nou scandal! Decizia care a provocat un val de reacţii de nemulţumire

Tatăl surorilor Williams, Serena şi Venus, va fi protagonistul unui film biografic, "King Richard", însă alegerea actorului care va interpreta rolul principal a stârnit controverse în rândul fanilor. Vestea că Will Smith va juca rolul lui Richard Williams nu a fost primită cu mare entuziasm de public, dintr-un motiv incredibil.

Pelicula îl va avea drept personaj principal pe Richard Williams şi va beneficia de un scenariu care a figurat pe "Black List" 2018 - un foarte apreciat barometru pentru scenarii care nu au fost încă produse -, scris de Zach Baylin

Serena şi Venus Williams au fost crescute cu greu de către familia lor ca să ajungă ce sunt azi. Tatăl lor a făcut eforturi foarte mari, în ciuda faptului că nu cunoştea nimic despre tenis. Williams s-a confruntat cu "greutăţi enorme, cu scepticism dar şi cu propriul trecut cu probleme pentru a le creşte pe două din cele mai valoroase jucătoare din lumea tenisului". El a mers chiar până acolo încât a creat chiar un plan de 78 de pagini pentru carierele profesionale ale fiicelor sale", a raportat Deadline.

Will Smith a fost ales să joace rolul principal al lui Richard Williams în filmul biografic.

Printre cei care şi-au manifestat nemulţumirea la aflarea veştii se află personalităţi precum editorialistul Clarence Hill Jr. care, deşi se consideră un fan al lui Smith, crede că există alţi actori de culoare mai potriviţi pentru acest rol, scriitoarea Valerie Complex sau activistul George M. Johnson.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.