Nadia Comăneci a rupt tăcerea despre presupusele relaţii de dragoste cu Nicu Ceauşescu şi Ştefan Bănică jr.: "Sunt poveşti bâjbâite. Nu făceam nimic ieşit din comun"

31 ian 2019 88483 afişări Sportbiz
Nadia Comăneci a rupt tăcerea despre presupusele relaţii de dragoste cu Nicu Ceauşescu şi Ştefan Bănică jr.: "Sunt poveşti bâjbâite. Nu făceam nimic ieşit din comun"

Nadia Comăneci (57 de ani) e stabilită de foarte mulţi ani în SUA, iar despre gimnasta de aur a României s-a spus că a avut poveşti de dragoste celebre cu Nicu Ceauşescu sau Ştefan Bănică jr. în perioada în care se afla în România, înainte să părăsească ţara. Fosta sportivă a simţit nevoia de a ieşi în faţă şi a dezminţit totul, după o perioadă în care informaţiile au curs în presă.

Nadia a cunoscut celebritatea la 14 ani, la JO din 1976, când a devenit prima gimnastă notată cu 10 perfect  şi, în aceeaşi măsură, a câştigat trei medalii de aur la individual compus, bârnă şi paralele, un loc secund la echipă compus şi bronzul la sol.  

Până la plecarea din România comunistă, Nadia ar fi avut mai multe aventuri cu Nicu Ceauşescu şi Ştefan Bănică jr., iar recent presa din Polonia ar fi mers şi mai departe când a susţinut că fiul dictatorului Nicolae Ceauşescu ar fi violat-o şi torturat-o pe „Zeiţa de la Montreal”.

În cele din urmă, fosta sportivă a dorit să intervină, a recunoscut că a interacţionat cu anumite personalităţi, dar doar ca prieteni: "Sunt poveşti bâjbâite. Dacă ai avut o prietenie cu cineva… încep ei să creeze o poveste aşa frumoasă care să sune bine. Am avut şi eu prieteni, dar… nu făceam nimic ieşit din comun, decât să ieşi cu cineva la un film, la un magazin, să te plimbi pe stradă sau să te plimbi în parc. Am fost prieteni, e adevărat”, a declarat Nadia pentru Antena Stars, conform spynews.ro

„Eram un copil normal care trăia foarte decent şi făceam cât puteam de bine din ce aveam… pentru mine gimnastica a fost cea care mi-a deschis toate uşile. Nu a fost uşor, am fost urmărită, telefoanele mele erau interceptate. Mi s-a interzis total să plec… Am plecat în ’84 la Olimpiadă, deplasare. M-am gândit, am îcercat să fug. Nu am spus nimănui. Fratele meu ştia. Am fugit pe jos spre graniţa Ungariei”, a adăugat ea.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.