Elena Udrea, dezvăluiri uluitoare despre condiţiile din închisoare: "Când am părăsit puşcăria, toată lumea plângea!"

26 dec 2018 13757 afişări Sportbiz
Elena Udrea, dezvăluiri uluitoare despre condiţiile din închisoare: "Când am părăsit puşcăria, toată lumea plângea!"

Elena Udrea a spus adevărul despre condiţiile din penitenciarul pentru femei din Costa Rica, acolo unde a fost închisă. Fostul ministru a spus că, în primele două luni, a dormit în pat cu Alina Bica şi că a putut să-şi vadă fetiţa. Udrea a fost eliberată cu o zi înainte să împlinească 45 de ani. Fostul ministru a avut o intervenţie în direct.

„Ieri, când am părăsit puşcăria, toată lumea plângea”, a spus fostul ministru, referitor la o taxă de protecţie, aşa cum o parte a presei a scris.

„Pentru mine a fost traumtizant. Mă gândeam că nu am plâns adunat în toată viaţa mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil şi la faptul că era singur acasă, mă rog, fără mine”, a spus Elena Udrea, la România TV. Despre condiţiile din penitenciarul din Costa Rica, ea a spus că „este mult mai multă libertate”.

„Sunt condiţii de puşcărie. Nu există regim preferenţial cum am văzut că s-a scris. Nu există aripă VIP, există o singură puşcărie pentru femei, unde stă toată lumea”, a adăugat fostul ministru.

Udrea a mai spus că a fost o surpriză faptul că a fost ridicată de pe stradă: „Avocaţii informaseră Interpolul unde locuim, ce facem. Nu ne aşteptam să fim ridicate de pe stradă. Eram cu copilul pe stradă când s-a întâmplat. Era prima ieşire cu bebeluşul la plimbare.”

Ea a precizat că a putut să-şi vadă fetiţa în timpul celor trei luni de detenţie. „Am preferat să îl văd (bebeluşul, n.red.) doar de câteva ori. Nu am vrut să riscăm să se întâmple ceva cu bebeluşul”, a mai spus Udrea. Fostul ministru a negat totodată că a fost interogată de FBI.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.