Daniel Ghiţă atacă un înalt oficial al Europei, în urma protestelor violente din Franţa: "Românii, ăia pe care îi jefuiţi, pe care îi îndoctrinaţi că sunt corupţi şi hoţi..."

2 dec 2018 11123 afişări Sportbiz
Daniel Ghiţă atacă un înalt oficial al Europei, în urma protestelor violente din Franţa: "Românii, ăia pe care îi jefuiţi, pe care îi îndoctrinaţi că sunt corupţi şi hoţi..."

Luptătorul de kickbox şi fostul membru al Partidului România Unită, Daniel Ghiţă, a avut un mesaj pentru Prim vice-preşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, cu privire la protestele violente din Franţa, care au făcut sute de victime, dar şi trei decese.

Timmermans, ignori ce se întâmplă in Franţa? Nu există scandal european? Nimic? Toată lumea tace... La romani, ăia pe care îi jefuiţi, îi îndoctrinaţi că sunt corupţi şi hoţi! Haideţi, urgent dosar penal jandarmilor francezi că şi-au permis să facă ordine! Voi ştiţi că ţara noastră nu a colonizat nicio altă ţară sa le subjuge şi să le jefuiască bogăţiile ţării cum a făcut Franţa, Belgia, Olanda, etc?”, a scrie Daniel Ghiţă pe Facebook. 

Si guvernanţii din Franţa, Olanda, Germania, Marea Britanie sunt la fel de corupţi ca guvernanţi romani! Eu nu îşi denigrează ţara şi îşi ascund scandalurile de corupţie. Da, noi nu vorbim sa nu deranjam si sa nu fim atacaţi de grupări, care fac o campanie agresiva de manipulare pe Facebook

Aproximativ 135.000 de persoane au participat sâmbătă la protestele organizate în Franţa de Mişcarea "Vestelor galbene", care denunţă majorarea preţurilor la carburanţi şi scăderea nivelului de trai, anunţă Ministerul francez de Interne, citat de cotidianul Le Figaro.

De la începerea protestelor, acum câteva săptămâni, trei persoane au murit în accidente rutiere produse din cauza blocării şoseselor de către manifestanţi.

Proteste au avut loc sâmbătă în oraşele Paris, Bordeaux, Brest, Toulouse, Montpellier, Lille şi Marsilia.

The yellow jacket protests in France were massive and mostly peaceful.

Is it possible that this is when the rifle was taken? According to reports it was a Heckler & Koch G36. Would that kind of rifle be in this vehicle in France? I've no clue how armed / riot police work there (other than them being constantly aggressive). pic.twitter.com/2BfoIhU9hu

Maybe he doesn't know about riots in France...although it's quite hard not to notice. Looks like a third world country 🤨pic.twitter.com/lOyOgUhCMX

#Breaking: Ongoing anti-Government protests and riots in Paris, France, have left over 100 people injured. At least 140 people have been arrested. #Paris#YellowVestspic.twitter.com/3SIzGhrx0l

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.