Simona Halep a vorbit despre relaţia sa cu Costa Sponte: "E viaţa mea personală şi o să o ţin foarte departe de tot ceea ce înseamnă public"

4 mar 2015 27866 afişări Sport Life
Simona Halep a vorbit despre relaţia sa cu Costa Sponte: "E viaţa mea personală şi o să o ţin foarte departe de tot ceea ce înseamnă public"

La scurt după ce presa a relatat despre o relaţie între Simona Halep şi Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, sportiva din Constanţa a făcut primele declaraţii publice pe marginea acestui subiect.

Halep nu a confirmat, dar nici nu a infirmat eventuala relaţie cu Costa Sponte, rezumându-se la a spune că doreşte să aibă parte de linişte în viaţa privată şi că ştirile în legătură cu ea ar trebui să aibă legătură doar cu evoluţia sa de pe terenul de tenis.

"Nu ştiu nimic despre aşa ceva, nu prea citesc presa şi chiar nu mă interesează ce spune lumea. Este viaţa mea personală şi o să o ţin foarte departe de tot ceea ce înseamnă public. Nu-mi place să vorbesc despre asta şi sper ca oamenii care citesc să nu creadă tot ce citesc acolo, pentru că uneori sunt exagerări. În primul rând nu-mi place să fiu în centrul atenţiei şi nu-mi place să se scrie despre mine. Sunt o fată normală, ca toate celelalte, nu-mi place să ies în faţă cu ceva anume, îmi trăiesc viata normal şi chiar vreau să am linişte", a declarat Simona Halep pentru ProTV.

Costa Sponte nu este un nume prea cunoscut în lumea mondenă,  însă a avut o scurtă relaţie cu Mădălina Pamfile, de care a fost părăsit după primele întâlniri pe motiv că este prea timid. Ultima lui cucerire a fost prezentatoarea TV Alexandra Tararache, de care s-a despărţit când a cunoscut-o pe Simona.

Teia Sponte este încântat de relaţia dintre cei doi, cunoscută fiind dorinţa acestuia ca fiul lui să aibă iubită o machidoancă. Mai mult şi tatăl Simonei, Stere Halep încurajează relaţia lor. Teia Sponte este un prieten apropiat de-al lui Stere Halep, acesta fiind văzut în loja familiei la meciurile pe care Simona le-a disputat la turneul BRD Open de la Bucureşti. Sponte seniori a stat alături de Stere şi la Galaţi, la meciul de FedCup dintre România şi Spania.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.