N-a făcut asta şi cu "idolul" Djokovic. Cel mai sportiv dintre membrii trupei One Direction trece la nivelul următor: a muncit pentru Rory Mcllroy şi îl va urca pe scenă pe nord-irlandez

13 apr 2015 220 afişări Sport Life
N-a făcut asta şi cu "idolul" Djokovic. Cel mai sportiv dintre membrii trupei One Direction trece la nivelul următor: a muncit pentru Rory Mcllroy şi îl va urca pe scenă pe nord-irlandez

Niall Horan, membru al boy-band-ului One Direction, i-a întors provocarea fostului număr unu din golful profesionist, nord-irlandezul Rory Mcllroy, după ce la jumătatea săptămânii trecute a fost "caddie" la concursul Par 3 de la Augusta. "Nu l-am auzit cântând, dar am înţeles că este groaznic", a răspuns Horan curiozităţii jurnaliştilor legate de calităţile de cântăreţ ale sportivului de 25 de ani.

Mcllroy are toată vara la dispoziţie să îşi aleagă un cântec uşor şi să pregătească numărul de karaoke. "Marea reprezentaţie" va fi în Massachusetts, în septembrie. Şi dacă nu îi iese, Rory poate sta liniştit, pentru că şi Niall s-a făcut de râs cu crosele în spate: a căzut în timp ce se apropia de microfonul unei reporteriţe şi a trimis mingea în apă, la ultima gaură a traseului. "Am avut emoţii mari. Sunt obişnuit să dau reprezentaţii în faţa unui public numeros, dar acum, mă aflam în faţa părinţilor lor! Este cu totul şi cu totul altă audienţă", s-a plâns şi s-a scuzat cântăreţul, care susţine că în orice altă zi ar fi atins zona verde.


Caddie (sau caddy) este persoana care se află de-a lungul întregului turneu pe traseu alături de un jucător de golf. Pe de o parte, îi revine sarcina de a căra echipamentul - crosele de joc, iar pe de altă parte, el are rolul unui antrenor şi sfătuitor pentru jucător.

20 de milioane de dolari a adunat Steve Williams, caddie-ul lui Tiger Woods, într-o decadă petrecută alături de unul dintre cei mai bine-plătiţi sportivi din lume, potrivit Le Figaro. Williams încasa între 7 şi 10% din cecul primit la fiecare turneu de americanul care a dominat golful în anii 2000.


Niall Horan (21 de ani) este un împătimit al sportului: este pasionat de tenis, spune că idolul său este Novak Djokovic, a jucat o mini-partidă cu liderul mondial, la începutul lunii august, apoi l-a invitat pe sârb la unul dintre concertele sale şi după ce în 2014 a fost la Turneul Campionilor de la Londra,  la începutul lui 2015, a făcut drumul până la Mlebourne, pentru a vedea pe viu Australian Openul.

 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.