"Eram convins că verdictul CNSAS nu poate fi nefavorabil!"

21 iul 2009 21 afişări Sport Life
"Eram convins că verdictul CNSAS nu poate fi nefavorabil!" "Eram convins că aşa se va întâmpla, nu avea cum să-mi fie nefavorabil verdictul CNSAS"

CNSAS a dezvăluit astăzi, prin vocea lui Cazimir Ionescu, că Gică Popescu nu a colaborat cu Securitatea. Fostul internaţional a declarat că nu s-a temut niciodată că ar putea primi un altfel de verdict şi că va face mai multe dezvăluiri după ce va primi şi înştiinţarea oficială din partea CNSAS.

"Eram convins că aşa se va întâmpla, nu avea cum să-mi fie nefavorabil verdictul CNSAS, din moment ce nimeni nu ştie mai bine ca mine care este adevărul. Deocamdată, nu vreau să fac mai multe declaraţii până nu voi avea în mână şi decizia oficială a CNSAS"
, a spus Gheorghe Popescu, pentru NewsIn, citat de Sport.ro.

Notele date de Gică Popescu nu au adus atingere drepturilor omului, a declarat Cazimir Ionescu, membru în Colegiul CNSAS, care a mai precizat că decizia de necolaborare în cazul fostului internaţional a fost dată în unanimitate.


 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.