Divorţ pe Facebook! Reacţia soţiei lui Dănălache după ce a fost prinsă cu presupusul amant

10 feb 2012 44355 afişări Sport Life
Divorţ pe Facebook! Reacţia soţiei lui Dănălache după ce a fost prinsă cu presupusul amant Divorţ pe Facebook! Reacţia soţiei lui Dănălache după ce a fost prinsă cu presupusl amant

Facebookul a devenit parte din viaţa nostră de zi cu zi. Prin intermediul reţelei de socializare, persoanele singure pot cunoaşte pe cineva, dar pentru cuplurile căsătorite cunscuta reţea de socializare poate deveni motiv de divorţ! În SUA 20 % dintre divorţuri au fost iniţiate din cauză că unul dintre parteneri a cunoscut pe altcineva prin intermediul Facebook.

Aşa a păţit şi Remus Dănălache, portarul celo de la Voinţa Sibu, care a aflat de infidelitatea soţiei de pe Facebook, în timp ce el se afla în cantonament cu echipa în Turcia. Tot prin intermediul Facebook, portarul a anunţat că va divorţa.

"Cei ce nu ştiu: este soţia cu amantul. Adică imediat fosta soţie când ajung în ţară. Aceasta este poza pe care eu am primit-o ieri dimineaţă. De azi nu trebuie să vă mai ascundeţi dragii mei! Vă urez viaţă frumoasă", a spus portarul.

Contactată de reporterii de la Ziarul Naţional, soţia fotbalistului a declarat: "Ştiu despre ce este vorba, dar nu am nimic de declarat. Nu mă deranjează situaţia. Multumesc de telefon", a spus, râzând, soţia lui Dănălache.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.