Campioana naţională la biliard ajunsă să doarmă pe strâzi zâmbeşte din nou! Liliana Petrişor s-a reapucat de marea pasiune după un an de tratament

1 dec 2016 13566 afişări Sport Life
Campioana naţională la biliard ajunsă să doarmă pe strâzi zâmbeşte din nou! Liliana Petrişor s-a reapucat de marea pasiune după un an de tratament

Un nou început pentru Liliana Petrişor, multipla campioană naţională la biliard, care în 2012 a avut o tentativă de suicid, după ce descoperise că e infectată cu HIV, iar ulterior a ajuns să doarmă pe străzi, în zona Gării de Nord din Bucureşti.

Conform Libertatea, cea care a dominat timp de un deceniu competiţiile de biliard disputate în ţară zâmbeşte acum din nou, după ce timp de un an a primit îngrijiri în cadrul Centrului Social Sfântul Lazăr din Băneasa, unde locuieşte din momentul în care dramatica ei poveste a devenit publică. Fosta campioană a României s-a reapucat de biliard şi a depăşit perioada neagră care o împinsese spre suicid.

În urmă cu patru ani, Liliana Petrişor încerca să-şi ia viaţa aruncându-se de pe clubul de bliliard unde îşi desfăşura activitatea, după o serie de decepţii.  A scăpat cu viaţă, însă a rămas cu un defect locomotor, iar la scurt timp a ajuns să trăiască pe străzi.

"În 2012, după ce a devenit campioană balcanică, cel mai bun an din cariera sa s-a dovedit unul blestemat în propria viaţă. Clubul de billiard unde locuia şi preda mai multor grupe billiard a fost demolat de Primăria sectorului 4 pentru a face loc unui restaurant, urmările unei iubiri nevinovate i-a zdrobit sufletul căci a fost infectată cu HIV, iar moartea tatălui său, ce a survenit imediat după ce a aflat cumplitul diagnostic, au împins-o către sinucidere. S-a aruncat de pe şcoala de biliard ce urma să fie demolată şi a supravieţuit ca printr-un miracol. Însă şi-a rupt ambele picioare, în multe locuri de la genunchi la glezne.

Medicii ortopezi au făcut tot ce le-a stat în putinţă însă accidentul a lăsat-o cu defecte de mers. Fosta jucătoare a continuat să lupte, şi-a găsit de lucru într-o piaţă publică, a cărat legume şi fructe, în ciuda handicapului locomotor căpătat. Din cauza igrasiei din casa unde locuia a ajuns  la Institutul de Pneumofiziologie ”Marius Nasta”, iar apoi, din nou în stradă, unde a locuit mai mult de un an până să ajungă la căminul ce a ajutat-o să supravieţuiască", notează sursa citată.

sursa: Libertatea

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.