Veşti proaste pentru telespectatori. Decizia luată de RCS&RDS

30 ian 2019 28532 afişări Special
Veşti proaste pentru telespectatori. Decizia luată de RCS&RDS

Abonaţii RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii TV din România, au primit o veste proastă la puţin timp după ce postul a anunţat introducerea în grilă a canalului Digi 4K.

Perioada în care Digi 4K a putut fi urmărit gratuit va expira pe 31 ianuarie, iar cei care vor să vadă urmărească programul în format 4K vor fi nevoiţi să plătească în plus o sumă de bani. De la 1 februarie, vor fi nevoiţi să mai scoată din buzunare încă cinci lei, urmând ca postul Digi 4k, disponibil în grila Digi TV (cablu digital), să fie reperat printr-o rescanare.

Pe Digi 4k vor fi transmiste, în următoarea perioadă, cel puţin 30 de meciuri din marile campionate de fotbal ale Europei, dar şi noul sezon din Formula 1, care îşi va face debutul în 4K pe 17 martie (Marele Premiu al Australiei).

RCS&RDS, între "revoluţie" şi scumpiri

În momentul în care au anunţat introducerea primului canal care poate fi urmărit în format 4K, trustul a anunţat şi scumpirea abonamentelor la serviciile de internet şi televiziune digitală şi analogică, începând cu 1 martie: „Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare şi de creştere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum şi pentru a reacţiona la creşterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi RCS & RDS se vor modifica. Chiar şi după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive”, se arată într-un comunicat oficial.

Până acum, un abonament TV Analogic de la Digi costa 23.99 de lei, preţ care va ajunge la 26 de lei de la 1 martie. În cazul abonamentelor digitale, preţul sare de la 27.83 lei la 30 de lei pentru programul Digi Digital şi de la 28.79 la 31 de lei în cazul Digital Special.

Toate modificările, conform paginademedia.ro:

Modificări de tarife la Digi televiziune DTH şi Cablu:

  • Analogic: de la 23.99 lei la 26 de lei
  • Digital: de la 27,83 lei la 30 de lei
  • Digital Special: de la 28,79 lei la 31 de lei
  • Satelit Popular: de la 14,40 lei la 17 lei
  • Bază: de la 23,04 lei la 25 lei

Modificări de tarife la extraopţiuni Digi:

  • Digi Film/Film Now: 2,88 lei la 3 lei
  • HBO: 12,48 lei la 13 lei
  • Max Pack: 13,44 lei la 15 lei
  • Adult: 0,96 lei la 1 leu
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.