A venit replica lui Lupescu după ce Burleanu l-a acuzat pe Kaiser că minte. Demisia de la UEFA explicată în amănunt şi un atac virulent la adresa fostului şef de la mini-fotbal: "Din disperare, nu doar că a manipulat opinia publică, ci a amestescat şi numele UEFA. Din nefericire pentru tânărul..."

13 apr 2018 12004 afişări Comentează şi tu Special
A venit replica lui Lupescu după ce Burleanu l-a acuzat pe Kaiser că minte. Demisia de la UEFA explicată în amănunt şi un atac virulent la adresa fostului şef de la mini-fotbal: "Din disperare, nu doar că a manipulat opinia publică, ci a amestescat şi numele UEFA. Din nefericire pentru tânărul..."

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat în această seară că Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA, ci şi-a luat un concediu fără plată. Liderul de la Casa Fotbalului a venit în studioul Digi Sport cu o foaie, pe care este imprimat răspunsul primit de la UEFA. În actul respectiv, forul continental a răspuns solicitării FRF şi a specificat faptul că Ionuţ Lupescu şi-a suspendat temporar contractul de muncă de la UEFA, nicidecum nu şi-a dat demisia.

Replica fostului mijlocaş al Generaţiei de Aur a venit puţin după miezul nopţii, pe pagina sa de facebook. Kaiserul a explicat în detaliu care e procedura firească la UEFA, atunci când un oficial din top management alege să-şi dea demisia.

"Ca de obicei, aşa-zisele dezvăluiri bine împachetate, într-un stil politic de anii 50, ale preşedintelui FRF nu sunt altceva decât minciuni prin omisiune. Răzvan Burleanu s-a folosit de un răspuns punctual cerut de la UEFA pentru a evidenţia, în stilul lui caracteristic, o supoziţie falsă. Adevărul complet este următorul: pentru reprezentanţii top management, demisia presupune o predare de gestiune care durează o perioadă de timp mai îndelungată. Din cauza intrării în competiţia electorală, plecarea ireversibilă nu a mai putut fi finalizată.

Singura soluţie, în acest context, a fost inactivarea funcţiei până la definitivarea plecării. Aceasta a fost, de altfel, recomandarea departamentului de HR al UEFA, lucru care va fi şi confirmat în curând. Se va dovedi, astfel, că, din disperare, Răzvan Burleanu nu doar că a manipulat încă o dată opinia publică, ci a amestecat într-o competiţie internă şi numele UEFA", a declarat fiul marelui Culae Lupescu.

"Din nefericire pentru tânărul cu zero rezultate în fruntea FRF, toate aceste tactici ieftine de manipulare conştientă şi cinică a opiniei publice nu îl vor ajuta să mai câştige încă un mandat"

Fostul oficial de la UEFA, acum candidat la alegerile din 18 aprilie, ora 11:00, Casa Fotbalului, a lansat şi un atac virulent la adresa lui Burleanu. Lupescu îl etichetează drept un "tânăr cu rezultate zero în fruntea FRF. "Reconfirm şi pe această cale că nu mă voi întoarce la UEFA, indiferent de rezultatul alegerilor din 18 aprilie, pentru că ceea ce am spus în această campanie a fost 100 la sută adevărat. Din nefericire pentru tânărul cu zero rezultate în fruntea FRF, toate aceste tactici ieftine de manipulare conştientă şi cinică a opiniei publice nu îl vor ajuta să mai câştige încă un mandat. Dânsul nu va pleca prin demisie de la FRF, ci prin vot, încă după primul tur", a continuat fostul căpitan de la Dinamo.

Răspunsul lui Lupescu a venit la doar 90 de minute după ce s-a încheiat emisiunea de la postul orădeanului Zoltan Teszari. "Din toată această mascaradă reţin că, până la urmă, domnia sa a minţit de două ori. Şi acum şi atunci când spunea că eram căzut în dizgraţie la UEFA. Dacă oamenii de acolo nu mă mai voiau, cum îşi explică noile lui acuzaţii că nici nu am plecat de la UEFA? Răspunsul nu este decât unul: se încurcă în propriile lui minciuni, până la nivelul cel mai de jos al unui om care nu poate pierde cu demnitate", a încheiat Lupescu.

Ce a susţinut Răzvan Burleanu, în direct

"Ionuţ Lupescu minte! V-a minţit când a fost în platou, i-a minţit pe toţi prietenii săi, i-a minţit pe toţi membrii Federaţiei de Fotbal. Domnul Ionuţ Lupescu şi-a suspendat contractul de muncă, pe această perioadă de campanie, nu şi-a dat demisia de la UEFA! Minte, la fel cum minte şi când spune că nu a făcut profit din contractele cu federaţia. La fel, minte şi când spune că Florin Prunea nu lucreză pentru acesta. Florin Prunea organizează toate întâlnirile din teritoriu. Ionuţ Lupescu şi-a luat un concediu fără plată de la UEFA, nu şi-a dat demisia", a spus Răzvan Burleanu, pentru Digi Sport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.