Va fi cea mai mare Sală Polivalentă din România! Comuna cu 12.000 de locuitori care depăşeşte Clujul

21 feb 2019 15877 afişări Special
Va fi cea mai mare Sală Polivalentă din România! Comuna cu 12.000 de locuitori care depăşeşte Clujul Sala Polivalentă din Cluj

În România şi-ar putea face apariţia o nouă Sală Polivalentă, una cu mult mai mare decât cea din Cluj. PSD Iaşi anunţă că în comuna Miroslava, care are doar 12.000 de locuitori, ar urma să fie construită o noua sală, care va avea o capacitate de 15.000 de locuri. 

În cadrul şedinţei plenului Consiliului Judeţean Iaşi, consilierii au votat, în unanimitate, preluarea în proprietatea judeţului Iaşi şi administrarea Consiliului Judeţean a unui teren situat în comuna Mirolsva. Astfel, în comuna aflată la marginea oraşului Iaşi va urma să-şi facă apariţia Sala Polivalentă.

Finanţarea ar urma să fie asigurată de Compania Naţională de Investiţii: "Consilierii judeţeni au votat, în unanimitate, preluarea în proprietatea Judeţului Iaşi şi administrarea Consiliului Judeţean a unui teren situat în comuna Miroslava în vederea construirii unei Săli Polivalente moderne, cu o capacitate de 15.000 locuri. Proiectul de construire va fi depus pentru finanţare, în cel mai scurt timp, la Compania Naţională de Investiţii (CNI). Menţionăm faptul că administrarea comunei Miroslava este realizată de un executiv şi un deliberativ majoritar liberal", se arată în comunicatul de pe Facebook al PSD Iaşi.

În prezent, cea mai mare Sală Polivalentă se află în Cluj, care are o capacitate de 9.300 de spectatori la meciurile de tenis şi baschet şi de 10.000 de spectatori la concerte, meciuri de kickboxing sau MMA. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.