Nepotul favorit al lui Gigi Becali e acuzat de tentativă de omor de familia fostului purtător de cuvânt al Ministerului Agriculturii! Şocant: “A ţipat că o omoară pe mama! Pe mine m-a lovit cu maşina” EXCLUSIV

26 iul 2019 22367 afişări Special
Nepotul favorit al lui Gigi Becali e acuzat de tentativă de omor de familia fostului purtător de cuvânt al Ministerului Agriculturii! Şocant: “A ţipat că o omoară pe mama! Pe mine m-a lovit cu maşina” EXCLUSIV
GALERIE (9 de imagini) VEZI GALERIA

de Andrei Trifan

“Lucian Becali a dat intenţionat cu maşina peste mine!”, este mesajul disperat al unei femei. Nepotul favorit al lui Gigi Becali e acuzat de tentativă de omor de familia fostului purtător de cuvânt al Ministerului Agriculturii. Povestea este şocantă şi are accente dramatice. Prosport vă prezintă toate detaliile unui caz care dezvăluie reticenţa cu care autorităţile acţionează atunci când în dosare sunt implicate persoane influente.

Nepotul favorit al lui Gigi Becali e acuzat de tentativă de omor de familia fostului purtător de cuvânt al Ministerului Agriculturii: „A sărit să-l bată pe omul de serviciu!”

I.R. rememorează calvarul prin care trece de câţiva ani. „Domiciliez în Bucureşti (Ilfov) şi am neşansa de a fi vecină (uşă în uşă) cu Lucian Becali. Suntem vecini de vreo 7-8 ani, din care în ultimii 5 am avut relaţii foarte încordate. Totul a pornit de la o agresiune a acestui individ faţa de omul de serviciu al rezidenţialului, la care fiul meu, care avea atunci 8 ani, a fost martor. Fapta s-a petrecut în 2015, în luna august. Lucian Becali l-a atacat şi l-a ameninţat pe omul de serviciu şi a distrus părculeţul în care se aflau, banca de acolo... La acel moment, ceilalţi vecini au hotărât muşamalizarea cazului. Au zis că facem numele lui Becali de râs.  Relaţiile mele cu el au rămas încordate. M-a sunat şi, în loc să îşi ceară scuze, mi-a zis că nu ştiu cum să îmi cresc copilul. El nu o suportă nici pe mama mea, care e fost purtător de cuvânt la Ministerul Agriculturii. A continuat apoi acest comportament agresiv”, povesteşte I.R. pentru Prosport.

“Mi-a vandalizat casa! A ţipat că o omoară pe mama”

Timpul a trecut, dar tensiunea dintre părţi nu s-a diminuat. În 2018, Lucian Becali ar fi avut un nou conflict cu familia vecinilor săi. “Era tot august. Într-o dimineaţă, mama a zis că simte miros de acetonă şi am crezut că s-o fi jucat cel mic cu ceva prin casă. Când am ieşit, am rămas şocate. Pe perete şi pe geamuri era vopsea roşie! Apoi, a dat şi cu vopsea neagră! E de-a rânsul-plânsul, dar pentru noi e un coşmar.

Vezi mai multe imagini cu casa vandalizată în Galeria Foto

A încercat în repetate rânduri să o agreseze fizic şi verbal pe mama mea, proprietara imobilului, în vârstă de 70 de ani! Ea a sunat la 112. Cei care au venit la faţa locului au întrebat-o dacă ştie cine ar putea fi autorul şi când au auzit numele Lucian Becali nu doreau nici să facă poze. Mama i-a băgat mai mult cu forţa în casă şi i-a pus să ia probe. Au sunat la un şef de-al lor şi li s-a spus să nu cheme niciun laborator criminalistic, să urmeze o altă procedură.

Apoi, tot anul trecut, într-o zi, mama l-a auzit pe Lucian Becali că o ameninţa şi a intrat în casă. <Ieşi, babo, să te omor!>, a ţipat la mama. Ea a sunat la 112, sigur există înregistrarea acolo, şi i s-a spus să stea încuiată că nu au cum să o ajute. Vă daţi seama, că şi un om tânăr s-ar speria când ar auzi aşa ceva...  Totul s-a soldat cu un dosar penal pentru ameninţare şi distrugere. Dat fiind că faptuitorul este Becali, poliţia Voluntari nu a finalizat cercetările nici până astăzi, deşi a trecut un an de la constituirea dosarului! Din acest motiv, Becali Lucian a considerat firesc şi normal să comită o noua infracţiune!”, susţine fiica fostului purtător de cuvânt al Ministerului Agriculturii.

„M-a lovit cu maşina! Am făcut plângere penală pentru tentativă de omor”

Incredibilul caz îşi atinge apogeul în 2019! “Pe data de 9 aprilie anul acesta, Lucian Becali m-a lovit cu maşina, în timp ce mă aflam pe aleea comună imobilelor noastre. Am făcut plângere penală pentru tentativă de omor, încadrare juridică ce a fost schimbată ulterior de către Parchetul Buftea în <lovire şi alte violenţe>.

Dosarul se află <în lucru> tot la poliţia Voluntari, la acelaşi comisar, domnul Chiru, lucrările desfăşurându-se în acelaşi ritm, ca şi în cel deschis de mama mea. Am efectuat toate demersurile posibile, reclamând situaţia la toate organele ierarhic superioare poliţiei Voluntari şi în cele din urmă, după multe insistenţe, acum o lună, domnul poliţist a binevoit să ridice probele infracţiunii - filmarea de pe camera video a rezidenţialului. Nici până acum nu am primit vreo soluţionare, chipurile pentru că filmările se află la laboratorul criminalistic pentru a fi vizionate”, încheie I.R., care este de profesie jurist!

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.