INTERVIU | Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea: „În patru ani jucăm în Liga 1”. Câte locuri va avea stadionul Ghencea, replică pentru Iustin Ștefan, unde se vor vedea meciurile echipei lui Lăcătuș, relația cu Talpan, bugetul și bătălia cu Rapid

Redactor:
Andru Nenciu
 INTERVIU | Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea:
  • Publicat:
  • Actualizat:

În vârstă de 46 de ani, comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, e născut de ziua Armatei, pe 25 octombrie 1970. Fost aruncător de greutate, Petrea spune că iubește toate sporturile, nu numai fotbalul, dar cu echipa manageriată de Marius Lăcătuș are o țintă specială: să o propulseze până în 2020 în primul eșalon. Din 2011 până în 2016 a ocupat funcția de locțiitor al fostului comandant, George Boroi (recordmenul României la 110 m garduri, actual secretar al CSOR), iar în 2012, Petrea pleca pentru șase luni în misiune, în Afganistan. Bătăliile din instanță, atacul de pe Terenul 5, armele cu care trupa lui Ion Ion promovează și lupta la baionetă cu Academia Rapid… în interviul de mai jos.


REGULAMENTAR. Lotul CSA Steaua, în poza începutului de campionat.

Domnule Petrea, ce buget are echipa de fotbal în acest moment?
Deși în primele declarații am spus că vom dispune de un buget de 300.000 de euro, ulterior, prin negocieri, am reușit să aducem fotbaliști la un preț de transfer cât mai scăzut și, în urma unor discuții, am ajuns la un buget de 150.000 de euro.

Sunt bani de la bugetul de stat?
Sunt numai din veniturile proprii ale clubului, dar vor fi și din surse private.

Dacă la finalul acestui an echipa va promova în eșalonul al treilea, cu cât credeți că va crește acest buget?
Cu o creștere maximă de 100.000 de euro, noi ne vom îndeplini obiectivul pentru că echipa esta tânără, dispunem de un grup unit, și, probabil, pentru Liga a treia, cu un jucător sau doi care să completeze anumite posturi deficitare, cred că ne vom îndeplini obiectivul.

Care e acest obiectiv?
Sezonul viitor va fi, desigur, promovarea în Liga 2.

Aș vrea să facem trecerea către una dintre rivalele Stelei, Academia Rapid. Formația are trei sponsori pe tricou. De ce nu beneficiază și echipa dumneavoastră de o susținere similară în acest moment?
Pot să vă spun că în următoarea perioadă vor apărea sponsori și pe tricourile Stelei București. Ne aflăm în discuții cu diferiți parteneri care și-au manifestat deja intenția de a sprjini acest proiect și urmează să le materializăm. Veți vedea curând și sponsori pe tricourile echipei noastre.


DUO. Petrea și Lăcătuș, umăr la umăr într-un proiect ce se vrea eficient într-un timp cât mai scurt

Academia Rapid dispune de câțiva jucători exponențiali. V-ați gândit să aduceți fotbaliști cu o experiență mare în fotbalul românesc, care încă ar mai putea juca?
Din discuțiile pe care le-am avut cu Marius Lăcătuș (n.r. – director tehnic) și cu Ion Ion (n.r. – antrenor Steaua), ne-am propus să mergem pe ideea că acest proiect pe care ni l-am asumat trebuie să se clădească doar pe jucători tineri. Într-adevăr, la un moment dat, se poate aduce în discuție problema unui jucător de valoare care să facă diferența, dar nu cred că Marius are intenția să aducă un jucător mai vârstnic.

Ce înseamnă un jucător mai vârstnic?
Un jucător de maxim 26-28 de ani, cu experiență, care să adune echipa în jurul lui. Dar dacă vom considera necesar la un moment dat, îl vom aduce. Deocamdată, știu că nu are de gând.

Pentru a încheia discuția despre lupta cu Academia Rapid, ce credeți că dețineți în plus față de ei în acest moment și cum anticipați că veți ieși din această cursă?
Cred că va fi o luptă interesantă. Sunt puternici, asta simt, și ei, ca și noi, își doresc să materializeze un proiect în care au reușit să coaguleze foști sportivi de excepție. Beneficiză de sprijinul Primăriei, dar cred că pe 13 octombrie (n.r. – meciul direct din etapa a 8-a a Ligii a 4-a București) vom vedea fiecare cum stăm. Echipa este pregătită, e sudată, s-au pus la punct toate rotițele mecanismului în cantonamentul de la Cheile Grădiștei, iar mai apoi în jocurile de pregătire de la Tărlungeni, ne-am măsurat forțele cu adversare din Liga a treia. Suntem încrezători că vom ridica ștacheta performanței din ce în ce mai sus.


VACARM. Atmosferă decupată de pe marile stadioane la partidele echipei lui Ion Ion

„Am purtat discuții cu Digi, Dolce și TVR 1. Nu am primit însă nicio decizie oficială din partea lor”. Unde vor putea fi văzute partidele formației lui Ion Ion

Suporterii au scris pe o pagină de facebook că meciurile echipei Armatei nu sunt transmise de vreo televiziune din cauza implicării lui Gigi Becali. E adevărată sau falsă această afirmație?
Noi încă de la începerea campionatului ne-am gândit să inițiem niște dscuții cu cele mai importante televiziuni pentru ca suporterii noștri din toată țara să vadă partidele Stelei. Și, în acest sens, am purtat discuții cu Digi, Dolce și TVR 1. Momentam nu am primit nicio decizie oficială din partea lor, rămân uși deschise și noi sperăm ca măcar una din aceste televiziuni va transmite meciurile. Nu neg faptul că CSA Steaua deține un kit de transmisie online și sperăm ca peste o săptămână, dacă nu vom materializa discuțiile cu o televiziune, în mod cert le vom transmite pe canalul nostru youtube.

Concretizarea discuțiilor depinde și de Asociația Municipală de Fotbal București?
AMFB deține în exclusivitate drepturile de transmisie TV. Noi am purtat o discuție cu cei de la AMFB, am ajuns la o înțelegere cu ei în privința transmiterii meciurilor din mediul online. Și, probabil, dacă nu finalizăm tratatative cu o televiziune, sigur vom transmite online. De ce mergem mai mult pe televiziune? Pentru că are o acoperire națională și atunci meciurile noastre ar putea fi văzute de toți fanii Stelei. Vreau să mulțumesc Asociației Steliștilor 1947, am încheiat un parteneriat cu ei și ne ajută foarte mult. Ei au achiziționat și un pachet de 600 de abonamente.

Câte abonamente s-au vândut în total?
900 de abonamente, exact capacitatea tribunei, nu avem voie deocamdată să vindem mai multe.

Cum e cererea față de ofertă?
Cererile sunt mult mai mari. Cel puțin la primul meci – și aici vreau să mulțumesc Jandarmeriei – am găsit o soluție și am suplimentat numărul de locuri în picioare pentru a primi cât mai mulți suporteri. După estimările Jandarmeriei au fost cam 2.500 de suporteri, adică aproape dublu față de capacitatea tribunei. Ceilalți suporteri au stat în picioare, pe latura de Sud a terenului și în locurile libere care urmează să fie completate acum cu tribune. Mai avem opt module de tribune, urmează să le montăm și să  mai punem în vânzare cel puțin 500 de abonamente.

Cât costă aceste module?
Suficient de mult, dar am găsit înțelegere, ajutor și lucrurile au devenit mai simple.

CLASAMENT Liga a 4-a, București

  • Steaua întâlnește azi, pe terenul 5 din Complexul Ghencea, echipa FC Dinamo, într-un meci din etapa a 5-a a Ligii a 4-a București. Partida începe la ora 17:00.
  • În urma discuțiilor cu Asociația Municipală de Fotbal București, pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor suporterilor noștri, meciurile de fotbal ale echipei „STEAUA BUCUREȘTI”, organizate pe teren propriu, se vor desfășura începând cu data de 01.10.2017 în ziua de sâmbătă. Orele de începere vor fi comunicate în timp util, pe site-ul www.csasteaua.ro și pe pagina oficială de Facebook, a anunțat aseară siteul clubului militar.


LOJĂ‚. Oamenii cu influență din diferitele perioade de la Steaua și FCSB: Becali, Argăseală și liantul dintre vechi și nou – Viorel Păunescu

„Nu am discutat niciodată cu Gigi Becali!”

Aș vrea să vă întreb dacă fotbaliștii sunt cadre militare?
Nu, niciunul. Vorbim despre jucători de fotbal foarte tineri, cel mai în vârstă are 26 de ani, sunt legitimați. Ei sunt plătiți pe acele contracte de activitate sportivă în urma unor negocieri din veniturile proprii ale clubului.

Să vorbim puțin și despre doi jucători. Cum se simte fiul lui Didi Prodan, Răzvan, în vârstă de 18 ani?
După cum știți, are o problemă medicală, a fost trimis la diferite cabinete medicale, i-a fost recomandată o pauză. În acest moment e mai dificil pentru el întrucât  a pierdut perioada de cantonamente montane, noi îl așteptăm lângă noi, suntem încrezători, are calități deosebite și sperăm ca aceste probleme medicale se vor rezolva.

Aveți un caz inedit la echipă. Junior Măcriș a făcut junioratul la echipa lui Becali, dar a ales să joace la formația Armatei. Ce vă spune această alegere?
Da, așa este. Eu, personal, nu am discutat cu el, au vorbit managerul clubului, Neagoe, și Marius Lăcătuș. Ne bucurăm că un jucător de perspectivă a ales proiectul nostru, asta demonstrează că suntem oameni serioși și proiectul nostru este de viitor.

Circulă unele informații potrivit cărora ați putea ajunge la o înțelegere cu Gigi Becali, iar echipa dumneavoastră ar urma să devină o pepinieră pentru FCSB. Cum comentați?
Nu, nu e nimic adevărat. Eu, personal, nu am discutat niciodată cu Gigi Becali. Noi nu vom deveni pepiniera nimănui, noi vrem să dezvoltăm proiectul nostru. Este un proiect pe patru ani, în patru ani ne propunem să ajungem în Liga 1. Vom beneficia și de o infrastructură sportivă extraordinară, la standard UEFA pentru că în următorea perioadă stadionul central va fi predat Companiei Naționale de Investiții pentru proiectul EURO 2020. Sperăm să ne îndeplinim obiectivele până atunci și să avem echipă în Liga 1, vom avea stadion nou, nu vom fi pepiniera nimănui!

Cei de la FCSB au venit să-și ia bunurile?
O parte din lucruri… Urmează până la predare și demolare să-și ia și următoarele lucruri.


ȘEFI. Gino Iorgulescu și Iustin Ștefan conduc de patru ani Liga Profesionistă de Fotbal

„Îi adresez o rugăminte lui Iustin Ștefan: să se implice mai mult în regulamentele și statutul LPF, mai ales că din câte știu este și jurist! Astfel încât câștigătoarea campionatului să nu mai fie desemnată de TAS, ca în ultimele trei ediții și să ne lase pe noi în pace că știm ce avem de făcut!”

Îmi spuneți că vă propuneți să ajungeți în 2020 în Liga 1, dar secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Iustin Ștefan, a afirmat săptămâna trecută că echipele departamentale nu au voie să joace în primele două eșaloane!
Am auzit… Domnul Iustin Ștefan, secretarul general al LPF, nu a făcut nimic altceva decât să comenteze un articol din Legea 69/2000, Legea Sportului. Îl asigur încă o dată și pe această cale că CSA Steaua va respecta prevederile Legii Sportului și, când vom ajunge să promovăm în Liga a 2-a prin merit sportiv, vom îndeplini toate cerințele legale astfel încât să nu fie nicio problemă. Îi adresez o rugăminte totuși: să se implice mai mult în regulamentele și statutul LPF, mai ales că din câte știu este și jurist! Astfel încât câștigătoarea campionatului să nu mai fie desemnată de TAS (n.r. – Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne), ca în ultimele trei ediții și să ne lase pe noi în pace că știm ce avem de făcut!

ProSport a scris săptămâna trecută că Academia Rapid, Steaua și FC Dinamo au fost băgate în Liga 4 de o persoană fără nicio calitate la AMFB. Ați citit?
Da.

Și cum comentați?
CSA Steaua, la fel ca și Rapid sau Dinamo, a depus cererea de înscriere la instituția cu atribuții în organizarea meciurilor de fotbal, la nivelul Ligii a 4-a și a 5-a pe raza municipiului Bucuresti, în speță AMFB. Dacă era altă instituție abilitată cu această responsabilitate, ne-am fi adresat lor. După cum bine știți, imediat după apariția în presă a acelui articol, secretarul general al AMFB, domnul Claudiu Baboia, a ieșit în presă cu un drept la replică explicând situația. Nu cunosc speța, nici nu e treaba mea, dar cred că pentru mai multe amănunte vă puteți adresa direct AMFB.


ARHIVĂ‚. Stadionul Ghencea a fost inaugurat pe 9 aprilie 1974, cu ocazia meciului amical dintre Steaua și echipa iugoslavă OFK Belgrad, scor 2-2. Arena a fost ridicată în opt luni (august 1973 – martie 1974)

Noul stadion Ghencea va avea o capacitate de 30.000 de locuri. „Dacă am avea o arenă cu 10.000 de locuri, ar veni acum în jur de 8.000 de oameni la un meci al Stelei”

Multă lume se întreabă cum mai arată stadionul Ghencea. Îmi puteți spune?
Gazonul este perfect, e o tradiție în Ghencea. În privința tribunelor s-a produs o uzură – și morală, și fizică! Nu am mai investit pentru că nu avea sens să investim niște resurse într-un stadion care ulterior va fi predat către CNI.

De ce n-ați jucat pe stadionul mare?
Dacă n-ar fi intrat în acest program, cu siguranță am fi jucat pe el. E o împlinire să joci pe stadionul Ghencea, o arenă încărcată de amintiri pentru clubul nostru, dar momentam nu s-a luat în discuție pentru că urmează să-l predăm.

Cum va arăta?
Eu știu… Există la nivelul CNI machete… A  fost prezentat studiul de prefezabiltiate, am optat și am propus MApN un proiect din cele trei propuse. Au fost discuții la nivelul directorilor din Compania Națională de Investiții, urmează ca dumnealor, pe baza opțiunii noastre, să facă studiul de fezabilitate.

Care va fi capacitatea noului stadion?
30.000 de locuri în toate cele trei variante.

Să ne imaginăm că ați dispune de un stadion cu o capacitate de 10.000 de locuri. Câți spectatori credeți că ar veni acum?
Presupun că în jur de 8.000 de oameni.

Care a fost numărul maxim de fani  care a susținut echipa în deplasare?
Cu Sportul 2, în etapa a doua, am fost încurajați de aproape 500 de suporteri. Fanii ne încurajează, ne sprijină, avem și discuții în contradictoriu pe anumite teme pe care noi le vedem într-un fel, iar ei le văd din altă perspectivă.

La ce vă referiți?
Ei vor ca lucrurile să se întâmple foarte repede, le-am spus ce urmărim noi, care e strategia noastră inclusiv din punct de vedere juridic pentru apărarea mărcii și a brandului. Anumite lucruri se întâmplă în acest ritm pentru că sunt și decizii ale instanțelor și diferite amânări în procese.


APRIG. Bumbescu, unul dintre cei mai valoroși stoperi din istoria fotbalului românesc

„Am avut o discuție cu el, i-am spus să se controleze pentru a nu mai avea astfel de ieșiri în viitor. Nu am acceptat niciodată acest gen de ieșire”

Înainte de a-l aduce pe Ion Ion pe bancă, s-au vehiculat mai multe nume de antrenori. S-a aflat cineva pe listă din generația 1986? Lăcătuș de ce nu a vrut să stea pe bancă?
Au fost discuții și cu alți antrenori înainte de Ion Ion. Lăcătuș nu și-a dorit să stea pe bancă pentru că vrea să construiască proiectul cu viziunea lui. Asta a fost dorința lui, să supervizeze proiectul și ca antrenor al echipei să fie numit altcineva. Din generația echipei din 1986? Au existat discuții… Și cu jucători exponențiali. Dar ne bucurăm că-i avem antrenori la Centrul nostru pe foști fotbaliști de excepție precum Adrian Bumbescu, Radu Troi sau Lajos Sătmăreanu.

La începutul acestei luni, Gazeta Sporturilor a scris că Adrian Bumbescu, antrenor la echipa U 17 a clubului dumneavoastră, și-a înjurat elevii la meciul din deplasare cu Viitorul Constanța. Ce reacție ați avut?
Da, am vizualizat și noi filmulețul. Am ajuns la concluzia că a avut doar acea ieșire necontrolată, am avut o discuție cu el și i-am spus că în viitor să se controleze astfel încât acest gen de ieșiri să nu mai existe. Noi nu am acceptat nicioadată acest gen de ieșire. Uneori, sub presiune mai dai frâu liber impulsurilor. În orice caz, nu suntem de acord și nu promovăm acest gen de relație antrenor – jucător.


PE PICIOR DE LUPTĂ‚. Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, se află mereu în block-start

De ce nu a semnat notificarea către UEFA și către FIFA și în ce relație se află cu Florin Talpan, juristul clubului. „Vom demonstra că palmaresul nu a fost niciodată cedat”

Mai devreme vorbeați despre procese, despre amânări. În ce relații vă aflați acum cu juristul clubului, Florin Talpan?
În relații foarte bune.
Relațiile dintre militarii din Ministerul Apărării Naționale sunt  reglementate conform statutului. Eu sunt comandantul-președinte al clubului, el este juristul clubului. Îi acordăm tot sprijinul pentru că dorim o reprezentare cât mai bună în procesele pe care le avem cu diferitele entități.

Aș vrea să vă întreb dacă ați semnat notificările către UEFA și FIFA privind situația juridică a Stelei?
Nu, momentan.

De ce?
Pentru că am vorbit cu el și avem o altă strategie.

Dar juristul clubului a avut mandat pentru a notifica FRF referitor la sentința potrivit căreia FCSB nu e Steaua?
Am purtat o discuție cu el pe marginea acelor notificări și, momentan, ne-am schimbat strategia.

Despre ce strategie e vorba?
În linii mari avem acum o serie de procese pe care trebuie să ne concentrăm foarte bine. Trebuie să le câștigăm și apoi vom aborda și celelalte lucruri. Sunt niște pași firești pe care trebuie să-i parcurgem. Ceea ce vreau să spun este că nu vom renunța niciodată și nu am renunțat vreodată la palmares, vom demonstra că palmaresul n-a fost cedat vreodată. Cel puțin până în 2003… Există niște pași… Pot să le transmit fanilor să aibă încredere în noi că brandul Steaua aparține CSA Steaua și lucrul acesta, poate puțin mai târziu, va ieși la iveală și îl vom demonstra.

La meciurile echipei lui Nicolae Dică vă uitați?
Ma uit, de ce să nu recunosc!? Au făcut transferuri foarte bune, de la Astra, de la Viitorul…

Ce șanse are în procente FCSB de a câștiga campionatul?
Depinde doar de ei.


VALOARE. Luptătoarea Alina Vuc e pariul comandantului CSA Steaua și al șefului de la FRL, Răzvan Pîrcălabu

„Am făcut o selecție, noi ne așteptam să vină mulți băieți. În realitate, au venit mai multe fete! Așa a apărut echipa!’. Soarele orbitor, medaliații de la Tokyo 2020 și banii recuperați de la angajații CSA Steaua

Pe final aș vrea să discutăm și despre ce se întâmplă în celelalte discipline din curtea clubului. Unde simțiți o creștere în anul post-olimpic?
Am avut un an post olimpic bun, cu medalii la gimnastică prin Marian Drăgulescu, la canotaj, la kaiac. Am obținut rezultate bune la atletism, la lupte. Imediat după terminarea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro ne-am gândit să pregătim noua ediție a Jocurilor Olimpice și pe acest ciclu olimpic, potrivit unei analize realizată de noi, avem 90 de sportivi cu potențial de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Le oferim condiții bune de pregătrire, avem know-how, bază, antrenori…

La jocuri cum stați?
Foarte bine, peste tot. Și vă dau un exemplu: polo! Stăm foarte bine (n.r. – campioana României e antrenată de Andrei Iosep), am reușit câteva transferuri importante, pe 25 octombrie vor avea primul meci.

Dar ce faceți cu bazinul? Aveți un bazin modern, dar a fost proiectat în așa fel încât soarele îi deranjează și pe jucători, și pe spectatori…
Da, știu că bate soarele prin bazin. Există și în manualul de licențiere un capitol prin care ni se solicită să acoperim acele geamuri astfel incât soarele să nu mai fie un aliat sau un dușman al nostru.

Steaua a marcat handbalul românesc prin rezultatele echipei masculine. Cum v-ați gândit să formați o echipă feminină de handbal?
E o poveste haioasă. În urmă cu trei ani s-a demarat un proiect interesant, am făcut o etapă de selecție și am fost luați prin surprindere. 

La ce vă referiți?
Noi ne așteptam să vină cât mai mulți băieți, dar au venit foarte multe fete! Și, văzând această realitate, am răspuns acestei cerințe și acum iată-ne cu fetele în Liga 1 (n.r. – al doilea eșalon valoric după Liga Națională). Avem câteva fete talentate, vom vedea ce vom  face în continuare.

Spre ce secții simțiți că își mai duc părinții copiii?
Cei mai mulți vin la scrimă. Avem și avantajul trecutului, cu sportivi precum Laura Badea, Roxana Scarlat-Bârlădeanu, dar și prezentul ne-a arătat că scrima de la CSA Steaua rămâne mereu în vârf și reprezintă România la cel mai înalt nivel. Trebuie doar să specific câteva nume: Ana Brânză, Simona Gherman, Simona Pop…

Mi-ați enumerat trei din cele patru campioane olimpice de la Rio. Din ce simțiți, există vreun sportiv de la Steaua cu șanse de aur pentru Tokyo?
La lupte excelează în acest an Alina Vuc (n.r. – medaliată cu argint la CM din Paris din luna august, cat.48 kg),  e singura fată  din acest an medaliată la probă olimpică. O mai avem pe Andreea Chițu (n.r. – judoka), aflată în recuperare, și mai am mare încredere în Roxana Tudose de la tir. Bineînțeles, avem speranțe în fetele din barca de 8 plus – avem trei fete în barcă -, dar și sportivii tineri de la kaiac. Avem mare grijă de Marian Drăgulescu (n.r. – 37 de ani), are un suflet mare, e un model pentru toți ceilalți ca mentalitate, e fantastic în sală, dar și în ceilalți sportivi tineri de la alte discipline. În următorii trei ani sper să reușim să aducem cât mai multe medalii.

E prematur acum să prognozați exact numărul de medalii din 2020, dar ați fixat un obiectiv?
3-4 medalii.

O ultimă întrebare. Ce sport ați practicat?
Atletism, aruncarea greutății, dar doar la nivel de juniori.

Mulțumesc, succes și medalii pentru România!
Așa să fie, mulțumesc și eu.


DINAMISM. Fazele spectaculoase animă Liga a patra


PREZENTARE. Afișul oficial al echipei de fotbal. Ștefan Iovan e director sportiv

Cristian PETREA la CSA Steaua

  • 1 decembrie 2016 – Comandant (președinte) al Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București
  • decembrie 2016 –  Locțiitor al comandantului
  • noiembrie 2008 – decembrie 2010– Șef al personalului
  • iunie 2005 – octombrie 2008 – Ofițer specialist în biroul personal și evidență resurse umane
  • aprilie-noiembrie 2012 – Misiune în TO Afganistan , Elementului Național de Sprijin


AUR. Petrea a așteptat-o duminică, la Otopeni, pe Eliza Samara, componentă a clubului Steaua. Sosită de la un concrus din Singapore, Eliza a luat în urmă cu 10 zile aur cu naționala României, la Europeanul din Luxemburg

 

 


 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării Stăpânului Moldovei! Totul a fost filmat cu o dronă
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării Stăpânului Moldovei! Totul a fost filmat cu o dronă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen