Dezvăluiri despre protestele din Bucureşti: ”Am aflat din surse sigure că sunt plătiţi”. Atenţie! Cine s-a infiltrat în mulţime

5 nov 2015 105505 afişări Special
Dezvăluiri despre protestele din Bucureşti: ”Am aflat din surse sigure că sunt plătiţi”. Atenţie! Cine s-a infiltrat în mulţime

După două zile în care protestele din centrul Bucureştiului s-au desfăşurat fără evenimente majore, în ciuda numărului tot mai mare de oameni, se pare că situaţia ar putea să se schimbe. Într-un anunţ făcut public azi, suporterii Stelei susţin că au fost plătiţi oameni care vor încerca să provoace probleme în mulţime, iar vina va fi dată ulterior pe suporteri.

Am aflat din surse sigure că au fost plătite anumite persoane care să agite spiritele în seara asta la Universitate. Mare ATENŢIE, vina va fi dată pe suporteri, totul pentru a distruge acest protest. Fiţi uniţi, nu răspundeţi la provocări şi înţelegeţi că suporterii au fost şi în ultimele două zile în stradă şi nu s-a întâmplat nimic”, anunţă Peluza SUD Steaua pe un cont de facebook.

Galeriile principalelor echipe bucureştene, Steaua şi Dinamo, şi-au făcut apariţia în fiecare dintre cele două seri consecutive de protest. Chiar dacă au ieşit în evidenţă prin mesajele scandate, unele cu rădăcini de pe stadioanele de fotbal, aceştia nu au provocat niciun fel de incident violent şi s-au comportat exemplar şi faţă de reprezentanţii Jandarmeriei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.