Cupa Mondială povestită de Ioan Chirilă – în Ştirile Sport.ro de la ora 21:00

16 mar 2010 39 afişări Special
Cupa Mondială povestită de Ioan Chirilă – în Ştirile Sport.ro de la ora 21:00 Cupa Mondială povestită de Ioan Chirilă – în Ştirile Sport.ro de la ora 21:00

In fiecare seara, Sport.ro recomanda: Cupa Mondiala povestita de Marele Ioan Chirila, in Stirile de la ora 21:00 cu Alexandra Derevici.

Cand cineva povesteste meciurile cu lacrimi in ochi, nu-ti ramane decat sa traiesti fotbalul! Stirile Sport.ro prezinta: Toate editiile Campionatului Mondial de fotbal, povestite de Marele Ioan Chirila, creatorul celor mai frumoase istorisiri din fotbal. Pentru el, fotbalistii erau zmei, meciurile erau basme, iar fotbalul un stil de viata.

De la prima editie din 1930, pana la ultimul Mondial, cu sau fara Romania, Ioan Chirila retraieste cea mai importanta competitie de fotbal din lume in seri de Oscar la Sport.ro.

In fiecare seara, incepand cu 15 martie, in Stirile Sport.ro de la ora 21:00 cu Alexandra Derevici, se traieste fotbalul: Cupa Mondiala povestita de Ioan Chirila - de vazut impreuna cu nepotii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.